Säljare med passion för människor!

Temp-team · Försäljning · 10 dec

Om jobbet

Ansökan

Låter det intressant och passar du in på vår beskrivning? Tveka inte att skicka din ansökan bestående av ett CV och ett personligt brev till via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Calle Odén, 0708-582374.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

Är du nyfiken på bemanningsbranschen?
Har du säljerfarenhet eller en önskan att jobba med försäljning?
Då kan du vara just den vi söker!


TEMP-TEAM är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och har i över 35 år framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Vi ingår i en internationell koncern och behöver just nu förstärka vårt kontor i Göteborg med ytterligare en affärsdriven medarbetare!

Som säljare hos oss har du tillsammans med en rekryterare ansvaret för att tillsätta rekrytering och bemanningstjänster våra kunder. Du kommer självständigt driva dina egna processer från första kundkontakt till offerter, avtal och uppföljning. Våra kunder representerar flertalet branscher och uppdragen omfattar allt ifrån lagerpersonal till chefspositioner.

Tilllträde: Början av 2017
Lön: Fast + provision

Din profil:

För att lyckas i din roll krävs att du är affärsorienterad, analytisk samt har ett stort intresse av människor, organisationer och ledarskap. Du har en stark drivkraft att hitta lösningar och komma till avslut för att nå uppsatta mål. Du känner dig bekväm i obekanta situationer och är en naturlig nätverksbyggare med ett etablerat kontaktnät.

Fördelaktigt har du några års erfarenhet av tjänste- och relationsförsäljning gärna i bemannings/rekryteringsbranschen. God datavana samt B-körkort är en förutsättning.

Erfarenhet är inte det allra viktigaste. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet!

Vi erbjuder dig...

Ett kul och ansvarsfullt jobb i ett företag i stark utveckling. Vi är ett gott gäng där humor, engagemang och högt i tak prioriteras högt. Vi sitter i attraktiva lokaler mitt i hjärtat av Nordstan! Självklart kommer du att få en grundlig introduktion med god uppbackning ifrån kollegor.