Säljare m.m.

Om jobbet

Vi växlar nu upp och söker därför en

Säljare som även är lite mera.

Med lite mera menar vi att du får vara med och bygga upp Innoventum och påverka företagets framtid.

Din uppgift är att bearbeta mindre- och större elinstallatörer för att de skall skapa efterfrågan hos elgrossisterna, som du även kommer att bearbeta och skriva avtal med.

Jobbet är ensamt, men du har en VD att vända dig till för att bolla idéer och frågor med.

Som säljare hos oss har du möjlighet att få vara med från början och delta på en fantastisk resa där du får möjlighet att påverka. För rätt person kommer det även finnas goda möjligheter till delägarskap!

Du som skall ha tjänsten måste vara driven och kunna arbeta självständigt och kunna fatta beslut på egen hand. Till detta kommer att du är affärsmässig.

Vår målsättning är att ha kunder i hela Sverige, därför har du som säljare hos oss på sikt en möjlighet att åka och träffa kunder runt om i hela landet!

Det är bra om du har haft liknande typ av tjänst tidigare och kan påvisa ett bra resultat. Att du har intresse för produkterna är en förutsättning för att kunna sälja dem.

Erfarenhet av branschen o/e försäljning till elgrossister är ett stort plus.

Om du har frågor om tjänsten, företaget och rekryteringsprocessen ringer du Anders Bolin på Chefspoolen, som hjälper oss med denna rekrytering. Tel 0732 508805

Din ansökan, på svenska, vill vi ha med det snaraste eftersom intervjuer kommer att hållas löpande.
Jobbfakta
Ort
Mölndal
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 jan

Om företaget

Innoventum har sedan 2014 fokuserat på reklam och displayprodukter. Numera står LED och belysning och armaturer till främst industri och kontorsmiljöer för den övervägande delen av företagets omsättning.

Försäljningen sker huvudsakligen via elgrossister.