Säljare/kundsupport - 25 000 kr garantilön + provision + tjänstebil!

Om jobbet

Jobbet som teknisk säljare/kundsupport hos oss på SK International AB ger dig en god och stabil garantilön på 25 000 kr och med marknadens absolut bästa bonus- och provisionssystem. Vårt mål är att du ska ligga på en lön mellan 40 000 - 45 000 kr i månaden. Är du en duktig säljare så kan du tjäna betydligt högre än så!

Vi är ett litet bolag med ett fåtal anställda. Här är du inte "en i mängden", utan du är en av företagets viktigaste resurser. Du har goda möjligheter att påverka framtiden för både bolaget och dig själv, och för rätt person finns det väldigt goda utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten:
Med datorn och telefonen som redskap kommer du att arbeta med att hjälpa våra kunder med allt från produktfrågor, orderhandläggning, reklamationshantering till merförsäljning och kundvård.

För att lyckas i rollen som säljare hos oss på SK International AB ställs det väldigt höga krav på ambition, attityd och en säljande personlighet. Du måste gilla människor, teknik och försäljning. Du har en känsla för affärer samtidigt som du är lösningsorienterad.

Övriga egenskaper som eftersöks är att du är mål- och tävlingsinriktad och har en förmåga att kunna arbeta lika bra självständigt som i grupp.

Omfattning: Heltid.
Arbetstid: 8:00 - 17:00.
Lön: Fast garantilön 25 000 kr plus god provision.
Övriga förmåner: Tjänstebil (förmånsbil) XC60 R-design som du får nyttja privat.
Tillträde: Omgående (snarast möjligt).

Urval sker löpande och vi vill tillsätta tjänsten snarast möjligt, sök därför omgående!
Jobbfakta
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget

SK International AB är ett e-handelsföretag som är aktivt inom en rad olika produktkategorier. Försäljning sker i första hand via våra e-handelsbutiker och e-post/telefon men även via personliga besök och möten med våra större kunder. Vår primära inriktning är fordonskomponenter och då främst fordonsbelysning.


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var