Säljare/Köksarkitekter rekryteras till NOBLESSA Kök i Mölndal

Noblessa · Försäljning · 15 dec

Om jobbet

Företagspresentation

NOBLESSA har verkat i Sverige sedan 2001. Företagets ägare Nobilia är ett av världens största köksföretag med en omsättning på cirka 9 miljarder SEK och dagligen tillverkar man mer än 2500 kök. Nobilia finns representerat i drygt 70 länder med fokus på Europa. NOBLESSA Sverige AB är en försäljnings- och serviceorganisation till Nobilia med fokus på kvalitet, hög service och ett tydligt mål om att leverera den säkraste, mest kostnadseffektiva och bäst kundanpassade köksinvestering till såväl konsumenter som bygg och fastighetsbolag. Läs mer om NOBLESSA på: www.noblessa.se

Tjänstebeskrivning

Som Säljare/Köksarkitekt är din utmaning att fånga kundernas intresse där du genom din kreativitet och lyhördhet i samråd skapar skräddarsydda kökslösningar i enlighet med kundens behov och önskemål. Genom ditt professionella bemötande inger du ett naturligt förtroende och trygghet när du guidar kunden i deras val genom hela köksprocessen. En betydande och viktig del av tjänsten är att ge teknisk rådgivning med förslag på smarta och estetiskt tilltalande konceptlösningar vilket ställer krav på god förmåga att omvandla idéer och visioner till konkreta lösningar.

Du har en egen försäljningsbudget och mäts på kundnöjdhet och leveranskvalitet med goda möjligheter att påverka din egen lön. Det är därför viktigt att du motiveras av målinriktat arbete där såväl prestation som resultat är mätbart och möjligt att påverka. För att passa in i rollen är det viktigt att du värdesätter en arbetsmiljö som kännetecknas av öppenhet, humor och framåtanda.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och service med dokumenterat goda resultat. Gärna i kombination med kunskaper om kök, byggtekniskt kunnande och/eller erfarenhet från närbesläktade sällanköpsprodukter. Meriterande är om du har erfarenhet av köksbranschen samt om du arbetat med Winner eller motsvarande ritningsprogram, det är dock inget krav. Du talar och skriver svenska flytande och får gärna ha ytterligare språkkunskaper på meritlistan. Vi värdesätter etnisk och kulturell mångfald bland vår personal och lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Egenskaper

Vi söker dig som är förtroendeingivande som person, som ser försäljning som sin stora passion och är en naturlig relationsbyggare. Vidare tror vi att du är övertygande och tydlig i din kommunikation och värdesätter och förstår betydelsen av struktur i det dagliga arbetet. Du motiveras av att arbeta resultatinriktat där hårt arbete och goda prestationer belönas. För att du ska lyckas i rollen tror vi även att du är kundfokuserad, optimistisk till din läggning och har en hög energi.
Har du dessutom en stark drivkraft kombinerat med en utpräglad vilja att göra affärer, har du optimala förutsättningar för att lyckas.

Vi erbjuder en utmanande och utvecklande tjänst i en framgångsrik organisation, i en informell miljö med duktiga och engagerade medarbetare som delar passionen för försäljning och kundservice. Som anställd hos NOBLESSA är du en långsiktig investering och värdefull tillgång och erbjuds goda möjligheter till personlig utveckling där dina prestationer belönas med konkurrenskraftiga villkor. Under introduktionen får du en omfattande utbildning inom såväl försäljning som produktkunskap.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. Tjänsten är beräknad att tillsättas omgående. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Daniel Hilvardén eller Cindy Kristensson på telefonnummer 040-611 07 70, TEMP-TEAM Sverige.

Välkommen med din ansökan!

Om Temp-Team
TEMP-TEAM Sverige AB är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och har i över 35 år framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Vi är en del av en internationell koncern och tillsätter tjänster både inom kollektiv- och tjänstemannasektorn. Läs gärna mer om oss på www.temp-team.se
Jobbfakta
Ort
Mölndal
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget

Vill du bli en del av Europas största och mest framgångsrika köksleverantör? Har du öga för design och vill arbeta med den nya generationens kök? Brinner du dessutom för försäljning och tycker att dina kunder förtjänar kundservice i världsklass? Då är detta möjligheten för dig!

På uppdrag av NOBLESSA Sverige AB rekryterar TEMP-TEAM Sverige AB nu två Säljare/Köksarkitekter till deras butik i Mölndal. Du kommer att ingå i ett kompetent och engagerat team och kommer att få arbeta med högkvalitativa produkter med stor kundnytta vars utveckling ligger i absoluta framkant.
Tjänsterna skall tillsättas omgående varför vi gärna emotser din ansökan redan idag!