Säljare inom VVS med frihet att arbeta hemifrån

Carpings · Försäljning · 21 dec

Om jobbet

Som utesäljare hos Carpings utgår du från hemmet och planerar själv din arbetsdag.

Vill du ha ett säljjobb med minimalt med administration och där du får fokusera på det du tycker är roligast - att vara ute och sälja? Trivs du med att arbeta från hemmet och med att ta ansvar för att själv lägga upp din arbetsdag?

Eftersom du utgår från hemmet spelar det mindre roll var inom ditt distrikt du bor. Det fungerar lika bra att utgå från Göteborg med omnejd som från andra orter i Västsverige, t.ex. Halmstad, Jönköping eller Borås.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som säljare av VVS-produkter hos Carpings får du ett seriöst säljjobb med stor frihet att själv styra din arbetsdag. Du har en stabil lön kombinerat med ett generöst provisionssystem.

Du kommer få ta över en mängd nöjda kunder i ditt distrikt, vilket gör att du redan från början får varva nykundsbearbetning med att vårda befintliga relationer.

I det här jobbet ställer vi inget krav på tidigare säljerfarenhet, även om vi ser det som ett plus. Viktigast är dock att du har kunskaper inom VVS, t.ex. som rörläggare, att du trivs med kundkontakter samt att du har lätt att knyta kontakter och inge förtroende inom ditt yrkesområde.

Dina framtida arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår:
  • Vårda din befintliga kundbas
  • Boka möten med potentiella nykunder
  • Träffa kunder för att erbjuda Carpings produktsortiment
Största fokus ligger på att bygga upp och bibehålla förtroende och relationer med dina kunder. För att du ska kunna fokusera helhjärtat på att kontakta och besöka kunder har varje utesäljare en dedikerad innesäljare som stöttar dig i försäljningen och avlastar med administrativa uppgifter. De ordrar som kommer in från dina kunder räknas givetvis in i din försäljningsbudget oavsett om det är du som tagit emot själva beställningen eller inte.

Du kommer ta över en befintlig kundbas och får redan från början fortsätta den goda relation kunderna haft med tidigare säljare. Samtidigt kommer en viktig del i ditt arbete vara att fortsätta prospektera och boka möten med nya kunder, exempelvis rörfirmor, installatörer och butiker.

Rollen innebär också

Du kommer arbeta helt och hållet från hemmet, med resor till kunder runt om i ditt distrikt. Detta sträcker sig från strax norr om Göteborg till Jönköping och Halmstad. Eftersom du utgår från hemmet spelar det förstås ingen roll var inom distriktet du själv bor. Ofta har du runt 4 kundbesök om dagen och övernattningar förekommer.

Tjänstebil inklusive fri bensin ingår och ditt val av dator eller iPad att använda i tjänsten.

Du blir en del i ett företag med familjär känsla som bryr sig om sin personal - här är du inte bara ett anställningsnummer. Det är högt i tak och man ser positivt på både kritik och nya idéer.

Företaget är stabilt och har alltid haft god lönsamhet, vilket avspeglas i långsiktiga strategier. Carpings lägger stor vikt vid att agera seriöst på marknaden och att arbeta med välkända varumärken och leverantörer.

VEM ÄR DU?

Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet från VVS eller närliggande branscher, exempelvis bygg. Det viktiga är att du är bekant med relevanta termer och begrepp samt har en bred produktkunskap. Dina kunskaper och erfarenheter inom VVS kommer vara nyckeln till att kunna ge dina kunder professionella råd om företagets produkter och dess användning.

Tidigare säljerfarenhet är meriterande men inget krav. Kanske har du tidigare arbetat som exempelvis rörläggare och är redo att ta steget till en säljande roll. Självklart trivs du med kundkontakter och har lätt för att skapa relationer.

Då det är ett fritt jobb krävs också att du är ansvarstagande och disciplinerad. Du behöver själv kunna jaga in nya kunder och bör tycka nykundsbearbetning är roligt. Det är en fördel om du är morgonpigg, då du arbetar i ett relativt stort distrikt där många kundbesök sker tidigt på morgonen.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta

Ring Sofia Feldt, 031-7612221

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.