Säljare för hälso- och träningsvarumärkena Gaiam & SPRI

Om jobbet

Brander Sports AB är distributör av stora internationella varumärken inom hälsa och träning i Norden. Bland annat representerar företaget varumärken som Gaiam, SPRI, Lorna Jane och Lolë. Brander Sports driver också butiksverksamhet varav SportStyle Women Only och från och med februari 2017 även NK Women Sport på NK i Göteborg. Företaget bedriver också webbshopsverksamhet. Brander Sports omsätter ca 20 mkr och har ca 10 anställda. Företaget expanderar nu kraftigt och behöver omgående förstärka organisationen med en säljare på kontoret.

Som säljare förväntas du öppna nya konton, förvalta existerande kunder, öka försäljningen samt bygga varumärkes närvaro i hela marknaden. Med denna tjänst är du delaktig i företagets försäljningsverksamhet i hela Norden (Sverige,
Norge, Danmark & Finland). Visst resande ingår i tjänsten och även deltagande på ett antal konsumentmässor per år.

Till tjänsten sökes en person som är ansvarstagande, driftig, självsäker och som kan driva affären i mål. Ett måste är även en god kommunikationsförmåga samt ett utpräglat resultatfokus. Som säljare bör du vara självdisciplinerad, effektiv och kunna göra prioriteringar samt organisera säljarbetet för att optimera försäljningen. Meriterande är tidigare säljerfarenheter med eget ansvar och självständigt säljarbete.

De varumärken säljaren kommer representera är Gaiam och SPRI, vilka båda ingår i Gaiamkoncernen som sedan länge är marknadsledande inom träningstillbehör i USA. SPRI står för den fysiska delen av din träning och presenterar ett brett utbud av crossfittilbehör medan Gaiam presenterar ett sortiment av tillbehör som riktar sig mot yoga och well being. Vi ser därför en klar fördel i att du är en sport- och träningsintresserad person som tänker på din hälsa.

Vi går igenom alla ansökningar löpande och kallar till intervjuer allt eftersom. Vi har som mål att tillsätta tjänsten så snart som möjligt och uppstart är omgående eller enligt överenskommelse.

Maila din ansökan med personligt brev och CV till sofia@brandersports.se

Rekryteringsprocess startar omgående och tjänsten kan tillsättas omgående så avvakta inte med din ansökan.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Kontakt

Mejla Sofia Brander

Publicerad

41 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var