Säljare/Demonstratör sökes till Alesco

Om jobbet

Alesco grundades som ett utvecklingsföretag inom upphettning av metall genom induktion.

Företaget är världsledande inom sin marknad och deras vision är att helt ersätta den öppna lågan på verkstäder och industrier. Alescos framgång ligger i kunskapen och yrkesskickligheten inom induktionsvärme. Alescos produkter finns representerade internationellt hos välkända bolag men även på flygplatser, gruvor, i Saharas öken och Försvarsmakten.

Om tjänsten som Säljare/Demonstratör hos Alesco
Som Säljare/Demonstratör är du ansvarig för att bibehålla goda relationer samt demonstrera Alescos produkter. Du kommer att besöka företag där en kontakt i de flesta fall redan etablerats. Rollen innebär därav att ta vid med stort engagemang och få företagen att ta nästa steg till att bli köpande kunder. Vid befintliga samarbeten med återförsäljare har du möjlighet att utbilda samt utveckla dem så att de i sin tur säljer mer av Alescos produkter.

Att vara Säljare/Demonstratör på Alesco betyder att aktivt öka företagets närvaro på marknaden genom att kontinuerligt besöka potentiella samt befintliga kunder för att demonstrera Alescos produkter. Demonstreringen görs på plats ute hos kunderna som finns runt om i Norden men även i övriga Europa. Du kommer också att ansvara för bolagets närvaro vid aktuella mässor. Med tanke på bolagets internationella närvaro innebär tjänsten mycket resande.

Vi söker dig som...
.. är en inspirerande person som med ditt intresse för försäljning och din målmedvetenhet med fördel jobbar mot högt uppsatta mål och säljresultat. Erfarenhet från branschen/närliggande bransch är positiv men det viktigaste är ditt driv och ambition. Ditt intresse för att göra goda affärer med nöjda kunder är grunden för ditt dagliga arbete som går ut på att guida samt demonstrera dina kunder till rätt val. Har du tidigare erfarenhet från försäljning så ser vi det som meriterande. Vi ser det även som ett stort plus om du har grundläggande fordonskunskaper samt ett intresse för tekniska produkter och lösningar. Du kommer att utgå från huvudkontoret i Mölndal.

Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess kommer att bli anställd hos Alesco Int. AB.

Vad Alesco erbjuder dig
Du blir erbjuden en spännande tjänst hos ett världsledande företag inom sin marknad. Du har en god fast lön med möjlighet till bonus samt tjänstebil. Vi är ett stabilt och familjärt bolag med korta beslutsvägar där du får möjlighet att utvecklas i din roll. Vår arbetsplats präglas av en öppen stämning och frihet under ansvar med huvudkontor i moderna lokaler i Mölndal. Vi värdesätter kompetensutveckling och erbjuder dig möjligheten att vidareutbilda dig inom ditt yrkesområde.

START: Omgående

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Jennifer Eriksson, jennifer@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2016-12-21

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Oddwork startades av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg 2011. Vi kopplar samman talanger med företag över hela Sverige inom försäljning, ekonomi och IT. Vi lever utifrån att personlighet är A & O och att människor är bäst på det man verkligen brinner för. Därför vill vi på Oddwork alltid veta vem du är, vad du vill och framförallt vad du brinner för! Det är så vi kopplar samman rätt talang med rätt företag och skapar nästa karriärsäventyr.
Jobbfakta
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget