Säljare Byggsystem

Om jobbet

Hogia Byggsystem AB, en del av Hogiagruppen, erbjuder helhetslösningar inom ekonomi-, löne- och personalhantering anpassade till byggsektorn. Vi har kunder i hela Sverige och vår styrka ligger i ett integrerat administrativt flöde; Ekonomi, Lön, Tid & Projekt samt Attesthantering. I verksamheten är vi idag 20 personer varav 5 arbetar med försäljning. Nu söker vi ytterligare en kollega.

Säljare med fokus på småföretagare i byggbranschen

Om tjänsten

Som säljare på Hogia Byggsystem kommer du att arbeta med nyförsäljning med fokus på småföretagare inom byggbranschen. Vår styrka ligger i vårt branschkunnande och genom det kan vi hjälpa våra kunder att effektivisera sin administration. Du kommer självständigt via telefon, mail och vid behov personliga besök bearbeta nya kunder över hela Sverige. Stort fokus ligger på uppsökande försäljning, webbdemonstrationer, offertskrivning och avtalsskrivning samt överlämning till driftsättning. Försäljningscyklerna är korta, från en dag till några veckor. Du ingår i ett team på 3 personer och rapporterar till försäljningschefen för nyförsäljning. Hogia är ett kunskapsintensivt företag där du som individ är synlig och dina resultat ger dig möjligheten att ta ett större ansvar och utvecklas.

Är du en blivande kollega?

För att trivas hos Hogia, och lyckas i rollen som säljare, behöver du ha tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning. Erfarenhet och kunskaper inom byggbranschen är mycket meriterande. Som person är du förtroendeingivande med en prestigelös framtoning. Du tar ansvar för att försäljningsprocessen går framåt och kan anpassa din kommunikation efter den du pratar med. Det är utifrån kundens specifika situation som du beskriver nyttan i att använda våra lösningar. Det är en fördel om du har ett generellt teknikintresse och/eller är en van systemanvändare. Vi tror att du har någon eftergymnasial utbildning, gärna inom marknad/försäljning.

Att arbeta hos oss

Långsiktighet och ansvar är våra ledord och det genomsyrar allt vi gör, när vi utvecklar produkter, medarbetare och i relation till kunder. Vi är måna om att skapa en miljö där medarbetare får ta ett tydligt ansvar med stora möjligheter till utveckling. Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp. Vi arbetar systematiskt med utbildning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Tillsammans vidareutvecklar och bygger vi vår verksamhet i små snabba steg. Så har vi gjort sedan starten för 36 år sedan. Idag är vi 600 anställda i Hogiagruppen och har som mål att vara 700 anställda år 2020. Vill du vara med på vår spännande resa?

Vi arbetar med löpande urval. Har du frågor är du välkommen att kontaka Linda Falk, 0303 - 68893.

Titta gärna på filmen:

Välkommen med din ansökan!

P.S. Vi tycker om att ha roligt på jobbet och många av oss hämtar energi och inspiration från sociala aktiviteter. Bland annat har vi en löparklubb, Hogia Running Club. en kör, "In Voice", och en konstförening som anordnar utställningar och konstlotterier.

Hogia utvecklar, säljer och supporterar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretag till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisation bygger utttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 600 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se
Jobbfakta
Ort
Stenungsund
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

60 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!