Säljare Bergmaterial - Göteborg

Skanska · Försäljning · 12 dec

Om jobbet

Skanska Asfalt och Betong AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige och består av regionerna Bergmaterial, Asfalt, Betong samt Infraservice.

Region Bergmaterial har ca 310 anställda och är landets största leverantör av bergmaterialprodukter. Vi har verksamhet över hela landet i form av täkter, terminaler och entreprenader.


Region Bergmaterial är en specialiserad verksamhet med funktionsområden inom Marknad, Försäljning, Produktion och Maskin/Teknik.

För att uppnå våra högt satta mål behöver vi förstärka vår försäljningsorganisation i Goteborg och söker nu en

Proaktiv och lösningsfokuserad säljare som skapar lyckade affärer!

Som säljare hos oss representerar du vår portfölj inom bergmaterial och ditt arbete handlar i stort om att möta olika kunders önskemål och skapa bra lösningar för våra kunder.

Ditt geografiska ansvarsområde är Göteborg och du kommer självständigt ansvara för att bearbeta nya och befintliga kunder inom din geografi. Din kundportfölj kommer främst bestå av byggföretag, anläggningsföretag och entreprenörer.Du arbetar även med budget, prognoser och uppföljning av försäljningsarbetet inom din geografi.

Du kommer arbeta nära dina kollegor i säljteamet i område Göteborg och rapporterar till Områdeschef Försäljning Väst.

Stabil, engagerad och strukturerad teamplayer som brinner för försäljning!

Du som kommer lyckas och trivas i rollen som säljare hos oss är en utåtriktad person med stort driv och engagemang. Du trivs bäst i en miljö med högt tempo och snabba vändningar där du behöver prioritera och anpassa dig till korta deadlines. Att skapa nya kontakter samt bygga och underhålla långsiktiga relationer tillhör dina styrkor.

Du har också:
  • Erfarenhet av produktion/försäljning inom bergmaterial, bygg- eller anläggningsbranschen
  • Eftergymnasial utbildning med inriktning försäljning, ekonomi eller bygg/anläggning eller motsvarande praktisk erfarenhet
  • Bra svenska i tal och skrift
  • God datorvana och erfarenhet av Officepaketet samt CRM-system
  • B-körkort - ett krav för tjänsten och ett måste för att nå dina kunder.
Din bostadsort bör vara i Göteborgsområdet med omnejd.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi behöver din ansökan senast 12 december!

Men vänta inte - ansök redan nu med ditt CV och ett personligt brev. Vi arbetar löpande med ansökningarna.

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Åsmund Seglem på 010-448 86 13.

Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.