Säljare av nya hissar och rulltrappor till KONE

KONE · Försäljning · 14 dec

Om jobbet

Brinner du för försäljning och vill representera ett marknadsledande företag? Vi söker nu en senior Säljare med ett utpräglat affärssinne till avdelningen New Equipment på vårt kontor i Göteborg. Hos oss arbetar du med trevliga, prestigelösa och erfarna kollegor med ett gemensamt fokus på att hjälpa människor att kunna röra sig smidigt, säkert och bekvämt inom och mellan byggnader enligt vår vision KONE People Flow.

Din roll
I rollen som Säljare får du chansen att självständigt identifiera nya kunder samt utveckla och bygga kundrelationer. Du rapporterar till affärsområdeschef för New Equipment i Sverige. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat vara att ha kontinuerlig kontakt med olika fastighets- och byggbolag för försäljning av hissar och rulltrappor i nya byggnader. Du kommer att projektleda och driva processen framåt från offert till avslut, på en växande marknad.

I rollen arbetar du kundorienterat för att ta fram bästa lösning för varje enskild kund utefter deras behov och önskemål. Tjänsten innefattar omkring 20 resdagar per år och övernattningar kan förekomma. Du erbjuds tjänstebil för dina kundmöten samt goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Din profil
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning samt flera års erfarenhet av att hantera hela säljprocessen vad gäller projektorienterad teknisk försäljning. Du känner dig bekväm med att hålla presentationer inför större grupper. Du uttrycker dig obehindrat på engelska och svenska i såväl tal som skrift. Vi ser att du har goda datakunskaper, då vi arbetar i CRM-system samt MS Office. För denna tjänst är B-körkort ett krav.

Som person är du förtroendeingivande, driven och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du är en utåtriktad teamspelare. Ditt affärsmannaskap genomsyrar arbetet och resulterar i långsiktiga relationer.

Våra värderingar glädja kunder, kraft som förnyar, passion att prestera och samarbete för framgång är självklarheter för dig.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 14 december, 2016. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. I denna rekrytering samarbetar vi med We Select, har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Elnoosh Farhoudfar, tel. 0737- 07 04 83.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Elnoosh Farhoudfar, 0737 07 04 83

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

KONE är ett av världens ledande företag när det gäller innovativa totallösningar för installation, underhåll och modernisering av hissar, rulltrappor, portar och automatdörrar. KONE erbjuder säkra och lättillgängliga förflyttningar åt flera hundra miljoner människor i alla delar av världen varje dag. Vi tror på att förbättra prestationer genom att inspirera, engagera och utveckla våra medarbetare. 2015 omsatte KONE 8,6 miljarder euro och hade ungefär 50 000 anställda i över 50 länder. Läs mer om oss på www.kone.se


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var