Säljare

Om jobbet

Sigma Färg AB är en del av PPG´s verksamet i Sverige. PPG är med en omsättning på 15 miljarder USD och mer än 42 000 anställda, världens största färgproducent med verksamhet i 70 länder. Företaget producerar byggnadsfärg, industrifärg, billacker samt rostskydds- och marinfärg. Se även www.ppg.com eller www.ppgpmc.com för ytterligare information.

Vi behöver nu förstärka vår säljorganisation inom affärsområdet PMC och söker där för en

Säljare - Marint Rostskydd

Som säljare kommer du primärt att arbeta med teknisk försäljning och rådgivning. Din målgrupp är rostskyddsentreprenörer, rederier och varv. Arbetet innebär en del resande i södra och mellersta Sverige. Placering vid vårt kontor i Mölndal.

Du är en relationsskapande säljare som är initiativrik och drivande. Som person är du serviceinriktad och arbetar långsiktigt. Arbetet kräver god kommunikationsförmåga, öppenhet, flexibilitet samt förmågan att arbeta självständigt. Du är dessutom en resultatorienterad person som gillar nya utmaningar och som snabbt sätter sig in i nya arbetsuppgifter. Du uppskattar en teamorienterad arbetsmiljö.

Du som söker har en tydlig koppling till marinbranschen och vi ser helst att du har kompetens inom rostskydd. Du skall ha goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi erbjuder dig marknadsmässiga villkor och delaktighet i vår fortsatta expansion. Goda utvecklingsmöjligheter för rätt person!

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Per Asplund på Säljpoolen, 031 - 704 51 92.

Välkommen med din ansökan!

Sökord; Säljare, Fältsäljare, Produktspecialist, Account manager, Area manager, Teknisk säljare
Jobbfakta
Ort
Mölndal
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 mars

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!