Säljare

Om jobbet

Vill du vara delaktig i vår fortsatta expansion? Trivs du i en operativ säljroll? Du kan du vara vår nya

Säljare - Foab Systems

Du kommer att bearbeta kommunala- och privata bostadsbolag, bostadsrättsföreningar samt våra partners med fokus västra Sverige. Den produkt du säljer är säkerhetssystemet X2 Wireless (www.x2wireless.com).

Du kommer att ha din utgångspunkt på vårt kontor i Hisings Backa där support och utvecklingsfunktioner finns, men framför allt är du ute på marknaden. I tjänsten ingår även deltagande på mässor och andra kundaktiviteter, vilket innebär att övernattningar i tjänsten förekommer. All försäljning och aktiviteter dokumenteras i CRM-systemet.

Din Profil
Har du erfarenhet av försäljning mot flerbostadssegmentet ser vi det som en fördel, men framför allt trivs du i en operativ säljande roll. Du får fullödig support men trivs med att agera självständigt. Vi ser gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning. Självfallet är du kontaktskapande och har gott om driv och energi.

Vi erbjuder dig marknadsmässiga villkor inklusive tjänstebil samt tjänstepension m.m.

Ansökan
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Per Asplund på Säljpoolen, 031 - 704 51 92.

Välkommen med din ansökan!

I mer än 30 år har Foab utvecklat och tillverkat säkerhetssystem åt kunder inom såväl industrin som den kommunala sektorn. Vår koncern är indelad i Foab Systems AB, Foab Production AB samt installationsbolaget Mecuro Projekt AB. Foab Systems utvecklar, säljer och marknadsför toppmoderna säklerhetsprodukter och system som ofta är banbrytande inom sitt område. Sedan 5 år tillbaka ligger stort fokus på X2 Wireless, framtidens säkerhetssystem för flerbostad. Foab har idag ett utbyggt partnernätverk som marknadsför och säljer X2 Wireless till fastighetsägare, BRFer samt allmännyttan. För mer information om oss var god se www.foab.se

Sökord: Fältsäljare, Säljare, Utesäljare, Sales
Jobbfakta
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 jan

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!