Om jobbet

Säljare till Göteborg

Vi söker marknadens bästa säljare till vårt nya sortiment av washroomprodukter för toaletter till offentliga miljöer. Du kommer att kunna erbjuda kunderna ett helt nytt och fräscht koncept med kundanpassad utrustning i ny design med tillhörande komplett service.

Tjänsten
Du kommer att ansvara för nyförsäljning till potentiella kunder. Du bokar själv dina kundbesök, skriver offerter, förhandlar och skriver avtal. Tjänsten innebär ett stort egenansvar och du arbetar självständigt mot egen budget.

Din profil
  • Du trivs och drivs av nyförsäljning och spontanbesök och har dokumenterat goda försäljningsresultat.
  • Du motiveras av att nå dina mål och är ambitiös.
  • Du jobbar disciplinerat och strukturerat.
  • Du är en god lyssnare, har lätt för att skapa kontakter och har en hög arbetsmoral.
  • Du har erfarenhet från uppsökande försäljning.
Krav

Tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning. Lägst gymnasieutbildning och körkort krävs. Vi som arbetar på Washroom kännetecknas av servicekänsla, resultatfokus och en stark vilja att vinna. Det vill vi också att du ska känna.

Vi erbjuder dig
  • Anställning i ett stabilt och marknadsledande företag.
  • Konkurrenskraftig lön med tjänstepension och provision utan tak.
  • Tjänstebil, bärbar dator och mobiltelefon.
  • Löpande kompetensutveckling och coachning av en engagerad Säljledare.
  • Fräsch arbetsmiljö och trevliga kollegor.
Ansökan
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Christian Lind, Försäljningschef på 0702-67 96 66. Registrera din ansökan, ett personligt brev och CV senast söndagen den 11 december 2016.

Välkommen med din ansökan!

Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Berendsen Plc, som är ett börsnoterat engelskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 1.9 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.
Jobbfakta
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!