Om jobbet

Säljare

Park- och förvaltningsmaskiner

Arbetsbeskrivning

Som resande säljare hos oss erbjuds du ett trivsamt säljarbete ute bland kunder inom park- och förvaltningsmiljöer med fokus på kundutveckling och relationer. Du kommer jobba med en bred maskinpark och ett brett kundsegment. I din roll kommer du att ingå i vårt säljteam samt ha ett nära samarbete med vår serviceavdelning och övriga medarbetare. Du arbetar fritt under eget ansvar med egen budget.

Egenskaperför att trivas och lyckas

Vi tror att några nyckelpunkter för att du skall trivas och lyckas i ditt arbete hos oss är att:
  • Du drivs av att bygga långsiktiga förtroendegivande relationer med både kunder och leverantörer.
  • Du drivs av att göra affärer och tycker det är roligt att bygga värde för våra kunder och företaget.
  • Du trivs med att arbeta med alla våra kunders olika befattningar från maskinanvändare, mekaniker, inköpare till olika chefsbefattningar.
  • Du har det egna drivet och viljan att vara ute hos kunder och prioriterar resande säljarbete när våra kunder är tillgängliga dvs mellan 07,00 - 16,00.
  • Du är tillfreds med att arbetet kräver minst 75% aktivt arbete ute hos våra kunder med en optimerat mindre del för att administrera dina affärer.
  • Du trivs med att ditt resande säljarbete kräver flexibilitet i tid inom vårat arbetsområde Västra Götaland.
  • Du trivs med ett säljarbete som förutsätter att du vistas ute oavsett väder för att demonstrera, hämta och lämna maskiner till att serva våra kunder.
  • Du trivs med mixen att dels vårda och supporta befintliga kunder dels söka upp nya kunder.
  • Du tycker om att arbeta i ett mindre entreprenörsdrivet företag där du själv styr och utvecklar dina affärer och arbetssätt med stöd från företaget.
Erfarenhet

Vi ser gärna att du har branscherfarenhet men det är inget krav då vi prioriterar dina personliga egenskaper före branscherfarenhet. Vi har som krav att du har dokumenterad säljerfarenhet. Vidare ser vi gärna även kvinnliga sökande. Arbetet kräver att du innehar BE-körkort, har du inte detta så står företaget för kostnader för detta.

Bostadsort
Vi söker säljare som bor i Göteborg eller Trollhättan med omnejd.

Lön

Individuellt satt lön. Möjlighet till förmånligt avtal.

Intervjuer sker löpande.

Kontaktperson: Fredrik Olausson på telefon 031-3821451

Tillträde: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse

Västerservice Tractor AB Vi har funnits sedan 1987 och erbjuder lösningar med välkända maskiner, tillbehör, elbilar och service för park, golf, trädgård, entreprenad och fastighetsförvaltning. Våra tjänster täcker hela produktlivscykeln för alla våra maskintyper såsom gräsklippare, redskapsbärare, kompakttraktorer, rotorklippare, cylinderklippare, elbilar, traktorer, traktorvagnar, sandspridare, vikplogar, sopmaskiner, konstgräsmaskiner, röjsågar, trimmers, häcksaxar, motorsågar, med mera.

Sökord: Säljare, Fältsäljare, Utesäljare, Area Manager, Area Sales Manager, Account Manager, Regionsäljare, Regionssäljare,
Jobbfakta
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 jan

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!