Säljare

TimeEdit · Försäljning · 5 mars

Om jobbet

Säljare

Innovativa molntjänster


Göteborg

TimeEdit AB är i en fas
av kraftig expansion, vi bryter ny mark på inhemska marknader samtidigt som vi ökar vår internationella närvaro.

Vi söker nu säljare till vårt engagerade team som vill vara med och expandera TimeEdits verksamhet. Den här tjänsten passar dig som är en engagerad, självständig personer med passion för relationsbyggande försäljning.

Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter i en säljorganisation i kraftig expansion. Du blir en viktig kugge i ett växande bolag med ambitiösa mål. Vi är övertygade om att smarta och engagerade medarbetare kommer till sin rätt i en miljö som genomsyras av frihet och ansvar. Som anställd får du dessutom en rad konkurrenskraftiga förmåner och fördelar, bland annat laptop, smartphone, flexibla arbetstider, gratis gymkort och en personlig utbildningsbudget.

Arbetsuppgifter
Förutom försäljning på vår huvudmarknad Sverige och Norge kommer du också att vara en viktig del i etableringen av TimeEdit på nya marknader i
Europa, prospektera nya kunder och marknadsföra våra innovativa molntjänster till främst universitet och högskolor, ett segment där vi idag är marknadsledande i Skandinavien.
  • Försäljningsansvar över hela säljcykeln: från prospektering till visning, förhandling och avslut.
  • Bygga en hållbar orderstock med affärsmöjligheter.
  • Användande av traditionella och kreativa prospekteringsmetoder som web och sociala medier.
  • Etablering och utveckling av långsiktiga relationer med kunder och säljsamarbeten med strategiska partners.
  • Effektivt användande av CRM-system och andra verktyg för att hantera prospekt, strukturera säljprocessen och uppdatera relevanta nyckeltal.
Dina färdigheter
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från lösningsorienterad
B2B-försäljning. Alternativt har du nyss avslutat dina universitetsstudier och har ett genuint intresse för att jobba med relationsbyggande försäljning av molntjänster. Du brinner för nyförsäljning, att bygga relationer, trivs i ett engagerat team och drivs av att överträffa målsättningar. Du talar flytande engelska, övriga språkkunskaper är meriterande men inte krav. Andra viktiga faktorer för att lyckas i rollen:
  • Passion för hur digitala lösningar skapar värde för organisationer och förenklar människors vardag.
  • Genuint intresse av försäljning och förmåga att förbättra och förfina säljprocessen.
  • Ett proaktivt, entusiastiskt och självständigt förhållningssätt till sitt arbete.
  • Förmåga att identifiera affärsmöjligheter.
För oss är det viktigt att ha roligt på arbetet samtidigt som vi skapar värde för våra kunder och utgårfrån att du är av samma uppfattning. Vi som arbetar på TimeEdit brinner för vår lösning, har en ambitiös men prestigelös inställning och arbetar hårt för att lyckas med de högt ställda målen vi sätter upp.

Kontakt

För frågor om tjänsten vänligen kontakta Johan Blomdahl, TimeEdit, på 0763-908054.

Ansökan

Vänligen skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Trots utbildningsorganisationers ökade behov av förändringar och krav på digitalisering sker verksamhetsplanering och schemaläggning ofta med rigida system eller i Excel. I vår användarvänliga molntjänst sköter våra kunder förplanering, schemaläggning och resursbokning mer effektivt samtidigt som de allokerar sina resurser bättre. Det innebär att rektorer, lärare och schemaläggare lägger mindre tid på administration och mer tid på det som faktiskt ger värde till verksamheten.

Vi är marknadsledande i Norden och våra lösningar används idag av mer än 100 framstående lärosäten, bland andra Stockholms Universitet, Chalmers Tekniska Högskola, Lunds Universitet, KTH, och Göteborgs Universitet. Mer än en halv miljon användare berörs dagligen av våra lösningar.
Jobbfakta
Publicerad

49 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 mars

Om företaget

Intenso Teknikrekrytering är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och it. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.