Säljare

Castor AS · Försäljning · 23 dec

Om jobbet

Vill du vara delaktig i vår expansion i Sverige? Trivs du i en organisation med korta beslutsvägar? Vill du arbeta med marknadsledande produkter? Då kan du vara rätt person för oss!

Vi söker nu en

Säljare

Din uppgift som säljare blir att bearbeta Elinstallatörer i västra samt södra Sverige (fokus Göteborg- och Malmöregionen) Du letar aktivt efter byggprojekt där våra produkter kan spara tid och därmed pengar för installatörerna. Vi finns lagerlagda hos de stora rikstäckande grossisterna men kommer nu att flytta fram vår position på den Svenska marknaden med hjälp av egen representation i landet.

Du bygger relationer med elinstallatörer och grossister och besöker byggarbetsplatser för att påvisa den positiva effekten av att arbeta med våra fästlösningar för elektriska och mekaniska installationer på alla typer av underlag.

I ditt arbete ingår även att deltaga på mässor samt att själv arrangera minimässor hos grossisternas butiker. Lämplig bostadsort Göteborgsregionen. Du kommer att vara anställd av Castor AS i Norge och du rapporterar till Export/Retail Manager i Norge.

Du trivs i en operativ roll och stimuleras av att självständigt få utveckla ditt ansvarområde. Vi ser det som en fördel om du har branscherfarenhet men dina personliga egenskaper kommer att värderas högt. Som person är du affärsorienterad och driven. Du är självgående och välstrukturerad.

Vi erbjuder dig delaktighet i vår expansion i Sverige och därmed goda utvecklingsmöjligheter för rätt person. Du får ett professionellt säljstöd och säljhjälpmedel. Marknadsmässiga villkor inklusive tjänstebil.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Per Asplund på Säljpoolen, 031 - 704 51 92.

Välkommen med din ansökan!

Sedan 1978 har Castor AS utvecklat, producerat och marknadsfört fästmaterial till den norska elinstallationsmarknaden. Idag exporterar vi våra produkter till flera europeiska länder. Castor är välkänd producent och leverantör av tidsbesparande fästmaterial för elektriska och mekaniska installationer på alla typer av underlag. Castor har varit först på marknaden med en mängd olika unika produkter. Några av väldens ledande tillverkare av fästmaterial har valt att marknadsföra sina produkter via Castor AS, vilket tillsammans med våra egentillverkade produkter, ger marknaden det bredaste utbudet av fästlösningar som garanterar effektivitet, kvalitet och säkerhet. För mer information om oss var god se www.castoras.no

Sökord: Säljare, fältsäljare, utesäljare.
Jobbfakta
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!