Säljare

Om jobbet

Vi söker nu en:Säljare- Västra Götaland

Arbetsuppgifter
Som säljare får du möjlighet att arbeta med våra starka, välkända varumärken och kommer att vara ansvarig för distriktets försäljning samt utveckling. I dina arbetsuppgifter ingår det att bearbeta butiker inom dagligvaruhandeln, bygga och utveckla långsiktiga relationer samt säkerställa lönsamheten på kategorin mejerier. Du kommer regelbundet att följa upp, analysera och rapportera sortimentens utveckling, kampanjernas genomförande och utfall samt vid behov rekommendera åtgärder för att säkerställa måluppfyllnad. Du kommer aktivt att delta i olika butiksprojekt av kategorier och avdelningar. Du säkerställer vårt sortiment i butiken, inspirerar till säljfrämjande lösningar och utbildar butikerna i kategoriutvecklingen.

Din Profil
  • Du har erfarenheter från dagligvaruhandeln
  • Du har kunskaper i butiksekonomi
  • Du är strukturerad och planerar ditt arbete väl
  • Du har ett stort engagemang, drivkraft och intresse att utveckla affären och dig själv
  • Du är resultat och lösningsorienterad
  • Du är en utåtriktad person med stor flexibilitet som har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer
Distriktet omfattar Västra Götaland. Vi ser gärna att du bor i Göteborg.

Vill du vara med på resan att utveckla och få Skånemejerier att växa ytterligare?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Ann Szieger på tel.nr 040 -660 67 23.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Skånemejerier har levererat god färsk mjölk och de finaste mejeriprodukter till trogna konsumenter i över 50 år. Skånemejerier är idag ett starkt varumärke men vi har också andra framgångsrika varumärken i portföljen. Bravo är störst på kylda juicer, Allerum med sina smakrika ostar vinner på marknaden för långlagrade ostar och Åsens Lantmjölk är älskad av människor från söder till norr. Hos oss finns sedan några år också Hjordnära ekologiska mejerivaror och Lindahls med sin fantastiska turkiska yoghurt och inte minst senaste årens succé kvarg. Vi står för genuina skånska smaker, mathantverk och traditioner. Skånemejerier står också för svensk mjölk. Det är i Skåne och södra Sverige som vi har våra närmare 500 mjölkbönder och vi är cirka 600 medarbetare på våra mejerier. Läs mer på www.skanemejerier.se
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

50 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 nov

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!