Säljare

Om jobbet

Account Manager

Södra Sverige

Som Account Manager på Elfa Distrelec kommer du arbeta med försäljning av elektronikkomponenter. Du kommer arbeta med att identifiera nya kunder samt utveckla befintliga kunder i regionen. Du kommer arbeta med behovsanalyser för att skapa erbjudanden som passar kunden. Genom att arbeta nära kunderna har vi möjligheten att erbjuda produkter och tjänster efter marknadens behov och efterfrågan.

Ditt distrikt omfattar Södra Sverige upp till Göteborg och Jönköping. och du utgår från ditt hemmakontor, lämplig bostadsort är någonstans inom regionen.

Vi söker dig som:
  • Har stort kundfokusoch drivs av att göra affärer.
  • Har någon form averfarenhet från branschen.
  • Är van att arbetasjälvständigt men uppskattar samtidigt att vara en del av ett team.
  • Är ansvarsfull ochtrivs med utmaningar.
  • Har erfarenhet avatt skapa nya och utveckla befintliga kunder.
  • Har enhögskoleutbildning med inriktningen elektronik eller motsvarande.
  • Trivs med att byggarelationer och kan skapa förtroende genom ditt sätt att kommunicera.
Vi erbjuder:

Vi erbjuder dig möjligheten att vara en del av ett spännande företag där vi ständigt utvecklar vår verksamhet, för att lyckas med detta ser vi personlig utveckling som en viktig byggsten. Viljan att lära sig mer är således en naturlig del av ditt arbete, vi är ett företag som gärna ser att de anställda utvecklas inom företaget.

För mer information kontakta Rekryteringskonsult Ann Szieger på tel.nr
040-660 67 23. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, ser fram mot att få in din ansökan så fort om möjligt.

Elfa Distrelec har 70 års erfarenhet av elektronikdistribution. Konceptet med enkla beställningar, snabba och säkra leveranser, kombinerat med aktiv sortimentsutveckling och omfattande teknisk rådgivning, har gjort företaget till en av Norra Europas största katalogdistributörer av elektronik. Elfa Distrelec, som ägs av den Schweiziska koncernen Dätwyler Holding Inc., har idag egna säljorganisationer i 13 länder i
Europa och ar-betar globalt genom export och partnernätverk. Elfa Distrelec
Sverige har sitt huvudkontor i Järfälla utanför Stockholm där huvuddelen av säljorganisationen är lokaliserad. Därutöver finns utesäljare i andra delar av landet, samt en butik i Solna.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!