Säljare, Affärs- och upphandlingsbevakning

Om jobbet

På Mercell Svenska AB attraherar vi kompetenta, entusiasmerande och affärsdrivna medarbetare. Vi har vår ljusa öppna arbetsplats i centrala Göteborg och vårt kontor är utrustat för både arbete och umgänge. Mercell Svenska AB har en tillväxtplan där vi ytterligare stärker vår position i Sverige inom affärs- och upphandlingsbevakning.

Nu utökar vi vårt försäljningsteam med dig som vill vara med att skapa vår fortsatta tillväxt.
Du kommer att vara en del av ett engagerat säljteam som verkligen brinner för att säkra att inköpare, upphandlare och leverantörer kan göra bättre affärer.

Din insats gör skillnad!

Som säljare är din uppgift att förse marknadens leverantörer i privata och offentliga affärssammanhang med information för att göra bättre affärer. Det gör du genom att paketera och sälja kundanpassad bevakning av affärs- och upphandlingsinformation. Våra kunder köper också utbildning och juridisk rådgivning som våra egna jurister levererar.

Som vår säljare har du också en viktig rådgivande uppgift att stötta kunden i olika affärsrelaterade frågor.

För att lyckas!

Vi vet att du behöver vara affärsmässig, brinna för försäljning och vara duktig på att bygga relationer. Du behöver kunna ta eget ansvar genom att planera ditt arbete på ett strukturerat sätt, både enskilt och med övriga i säljgruppen.

Vi vill gärna att du

· har erfarenhet från försäljningsarbete B2B i telefon, genom mailväxling och personliga möten

· har mycket god förmåga att kommunicera på svenska i både tal och skrift

· visar god förmåga för att framföra budskap på ett pedagogiskt, engagerat och lättförståeligt sätt

· har lätt för att förstå affärer ur både en inköpares och en leverantörs perspektiv

· visar vilja på att lära dig

Vi erbjuder alla våra anställda ett generöst friskvårdsbidrag, trygga anställningsvillkor och regelbundna sociala kontorsaktiviteter. Du får gedigen produktutbildning i både Sverige och Norge i samband med att du börjar hos oss. Tillträde sker enligt överenskommelse och vi betalar fast grundlön plus försäljningsprovision.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Lars Rosencrantz, 0708626300

Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 jan

Om företaget

Mercell Svenska AB är ett av sju dotterbolag i den norska Mercell-koncernen. Mercell erbjuder leverantörer kundanpassad bevakning av aktuella upphandlingar på både den privata och offentliga marknaden i
Sverige och internationellt. Bolagsgruppen har också en marknadsledande ställning i Nordeuropa inom webblösningar för helt elektroniska upphandlings- och anbudsprocesser.