Säljare - Västra distriktet

Om jobbet

Som distriktsansvarig säljare ansvarar du för företagets fortsatta försäljning på vårt västra distrikt. Distriktet omfattar i huvudsak Västra Götaland, Örebro och Värmlands län. Inom ett mycket intressant branschområde utgörs våra kunder främst av färgfackhandel, byggvaruhus och grossister.

Den person vi söker har:
  • Erfarenhet av försäljning till återförsäljare eller andra företagskunder med mycket goda säljresultat.
  • Lämplig utbildning, gärna med ekonomi- eller marknadsföringsinriktning.
Som person är du öppen, kommunikativ och resultatinriktad. Själv stimuleras du av möjligheten att utveckla försäljning. Som kvalificerad säljare förstår du också sambandet mellan säljresultatet och hög aktivitet, entusiasm och goda kundrelationer.

Rätt person kan förvänta sig en personlig utveckling och en extraordinär feedback.

Lämplig bostadsort är Göteborg med omnejd.

Intresserad? Tveka då inte att kontakta Marcus Aulenius, 026-65 65 13.

Information om Duro kan erhållas på vår hemsida www.durosweden.se

Ansökan med personligt brev och meritförteckning skickas till headoffice@durosweden.se märkt Säljare-västra distriktet. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart du har möjlighet.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Marcus Aulenius, 026-65 65 13

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget

Duro Tapet är för många ett begrepp. Vår affärsidé bygger på en omtanke om kunden, vår miljö, Svensk design och våra anställda. Utifrån detta har vi utvecklat effektiva system för tillverkning och försäljning av tapeter. Allt detta har resulterat i uppskattade produkter och en stabil ekonomi för företaget. Duro har fabrik och huvudkontor i Gävle.