Säljande Rekryteringskonsult

Lernia · Försäljning · 19 dec

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vad erbjuder vi?
En spännande och utvecklande tjänst i ett tryggt bolag med god stämning och gott renommé. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö tillsammans med affärsmässiga och engagerade kollegor.

Vi söker dig som är proaktiv och trivs i en säljande och konsultativ roll. Som rekryteringskonsult är ditt uppdrag att driva och utveckla tjänstemannaaffären inom rekrytering. Du bygger ömsesidiga, lönsamma relationer med våra kunder och kandidater. Du tar ett ägandeskap för hela rekryteringsprocessen som innebär sälj, behovsanalys med kund, uppbyggnad och förvaltning av kandidatnätverk, kvalitetssäkring, urval, intervjuer, referenstagning och kandidatpresentation. I tjänsten ingår även budgetansvar.

Din bakgrund

Du har god förståelse och erfarenhet från rekryteringsbranschen. För att lyckas tror vi att du har jobbat några år och har kunskap och erfarenhet om affären och i synnerhet rekrytering. Vi ser gärna att du har arbetat med tjänster inom teknik och/eller ekonomi. Grundläggande krav är relevant akademisk examen, körkort, samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Du är förtroendegivande och van vid att arbeta målinriktat och med tydlig struktur och målsättning. Vidare är du professionell och vill, utifrån ditt personliga engagemang, vara med och driva vårt gemensamma arbete framåt.

Du är lyhörd, kommunikativ samt van vid att föra affärsmässiga dialoger med beslutsfattare och har lätt att skapa relationer och bygga förtroende hos kund. Du förväntas ta en aktiv roll i vårt rekryteringsteam och trivs därför med att arbeta både säljande och konsultativt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tjänsten är en tillsvidareanställning heltid med placering på vårt kontor på Maskingatan i Göteborg.

Tillträdesdag

Önskat tillträde så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid

Information

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Joakim Whitefield på telefon 0722-540022 eller mejl joakim.whitefield@lernia.se.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan innehållande CV och personligt brev så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Joakim Whitefield, 0722-54 00 22

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Lernia är Sveriges ledande kompetenspartner inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Vi utvecklar människors kompetens och matchar dem till jobb i arbetslivets alla skeden. Samtidigt stärker vi företags och organisationers konkurrenskraft och förmåga att möta arbetsmarknadens skiftande utmaningar. På så sätt är vi med och bidrar till ett mer konkurrenskraftigt näringsliv och en mer effektiv arbetsmarknad, där fler människor kommer i egenförsörjning. Tillsammans formar vi en bättre framtid och ett mer hållbart samhälle.

Är du säljande och konsultativ och vill utveckla affären?

I så fall kan du vara den vi söker i rollen som Rekryteringskonsult till Göteborg.