Säljande projektledare till Bank Brokers

Om jobbet

Bank Brokers söker i Göteborg dig som ska arbeta aktivt med försäljning och projektledning inom finansiell rådgivning.

Är du en relationsskapande och förtroendeingivande säljare med bra siffersinne? Vi söker dig som trivs i en självständig och affärsmässig roll där du får sälja in och driva projekt från start till avslut. Har du arbetat inom finans är det meriterande. Bank Brokers hjälper företag säkerställa att de köper rätt finansiella produkter och tjänsten till rätt pris. Vill du bli en del av ett engagerat och kompetent team med ett framgångsrikt koncept? Sök tjänsten idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Bank Brokers får du möjlighet att jobba på norra Europas ledande företag inom sin nisch. Exempel på kunder till Bank Brokers är Clas Ohlson, BillerudKorsnäs och SJ för att nämna några. Bank Brokers är ett företag med entreprenörsanda och frihet under ansvar. Du kommer att ingå i ett team med kollegor i Göteborg, Stockholm, Oslo och även England och Holland. För rätt person finns möjlighet att på sikt bli delägare.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer ansvara för att uppnå mål för bokade möten, antal affärer och fakturering. Du driver projekten tillsammans med en analytiker för att ta fram bästa besparingsvillkoren och lösningarna för företagen. Din roll fungerar som säljare och projektledare där du säljer in och driver projekten framåt och har kontakt med kunden, analytikerna och banken. Du kommer främst bearbeta nya kunder med stöttning av dina kollegor.
  • Nykundsbearbetning
  • Sälja in och driva projekt i samarbete med analytikerna
  • Övergripande ansvarig för kundrelationen
  • Omförhandla eller upphandla villkor och lösningar med banken
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att sitta med en kollega i otroligt fräscha lokaler i Nya Hovås. I rollen ingår resor över dagen till kunder i området. För tjänsten behöver du därför ha körkort och egen bil.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av uppsökande försäljning och som är van vid nykundsbearbetning. Har du erfarenhet av finansiella sektorn är det meriterande. Viktigt är att du snabbt kan sätta dig in i Bank Brokers produkter och kan förmedla det på ett förtroendeingivande sätt till kunderna. Vi ser att du trivs i en självständig och affärsmässig roll där du får sälja in och driva projekt från start till avslut. Du har ett stort kontaktnät och skapar goda relationer med kunder, banker och kollegor. Du är serviceinriktad, lösningsfokuserad och engagerad i att lösa kundens behov på bästa sätt.

Du har goda kunskaper i Officepaketet. Du kommer att ha kontakt med kollegor i flera länder så det viktigt att du talar och skriver både svenska och engelska.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta

Ring Liza Andersson, 031-7612223

Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.