Säljande kundtjänstmedarbetare sökes till start i januari 2017

Om jobbet

Jobbeskrivning

Uniflex söker nu fler kundtjänstmedarbetare till vår uthyrningsverksamhet. Uppdraget är hos vår kund i centrala Göteborg. Du kommer att arbeta med inkommande samtal för en av Sveriges ledande mobiloperatörer. Varierande arbetstider där både kvälls- och helgarbete förekommer.

Som kundtjänstmedarbetare hjälper du kunderna i en mängd olika ärenden som exempelvis abonnemangsfrågor, fakturafrågor, teknisk support och bredbandssupport. Stort fokus kommer också att ligga på merförsäljning av mobiloperatörens produkter och tjänster. Arbetet inleds med en utbildning inom försäljning, kundhantering och företagets produkter och tjänster.

Personliga egenskaper

Du som söker har arbetat med kundservice eller försäljning tidigare. Du är van vid att ge god service och sätter alltid kunden i fokus. Som person är du serviceinriktad, positiv och flexibel. Vidare är du pålitlig, ansvarsfull och van vid att arbeta självständigt. Du är en tävlingsmänniska som drivs av att uppnå dina mål. Du har goda datorkunskaper och behärskar det svenska språket väl i tal och skrift.

Du som söker bör även ha fullständig gymnasiekompetens.

Vänligen sök tjänsten via www.uniflex.se. Vi arbetar med löpande urval.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
15
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.