Säljande kundtjänstmedarbetare med kunskaper i danska

Om jobbet

Är du en försäljnings- och serviceinriktad person som trivs att sälja via telefon, men även van användare av affärssystem? Vill du ha ett arbete där din kundservice kommer väl till användning? Vill du vara en del av en marknadsledande organisation med passion för kunder och att hitta lösningar? Då är du den medarbetaren vi söker för uppdrag hos vår kund.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Witre Manutan AB's räkning en säljande kundtjänstmedarbetare med kunskaper i danska.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Witre AB's önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work

Arbetsuppgifter

Du kommer i din tjänst som säljande kundtjänsmedarbetare att arbeta med att ta emot inkommande samtal från kunder, men även mycket av tiden läggs på kundservicedelen.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot inkommande samtal från kunder
 • Hantera diverse förfrågningar, produktfrågor, leveransfrågor mm
 • Följa upp frågor och hantera synpunkter.
 • Du kommer att kommunicera och arbeta både mot interna avdelningar och mot Witre Manutan kunder. Där kommer din serviceförmåga och samarbetsförmåga komma väl till användning.
Du kommer att ingå i ett team på 12 personer och teamet lägger order via system; telefon, web, e-mail och e-proc. I din roll arbetar du i ett team där stor vikt läggs på flexibelt arbetssätt, samarbete och att motivera varandra.

Tjänsten passar dig som är flexibel, effektiv och gillar utmaningar. Vi ser långsiktigt på uppdraget och för rätt person finns goda möjligheter till förlängning.

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet ifrån att arbeta med telefon och datorn som redskap
 • Har erfarenhet ifrån liknande tjänst
 • Är van användare av Officepaketet, främst Excel
 • Behärskar svenska och engelska samt danska i både tal och skrift
Det är meriterande om du har vana av Navision.

Som person är du flexibel, effektiv och gillar utmaningar. Du trivs i en bred roll med ett högt tempo. Vidare ser vi även att du är kommunikativ, proaktiv och har en god strukturförmåga.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet så känner du att beskrivningen stämmer in på dig, ansök redan idag!

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Vi tillämpar personlig lönesättning
 • Placering: Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 jan

Om företaget

Witre Manutan utrustar arbetsplatser inom industri, lager och kontor. Bland deras 200 000 produkter hittar du allt från lagerhyllor till lyftutrustning. Med snabba leveranser, generösa garantier och ett stort hjärta hjälper Witre dig att hitta rätt utrustning som skapar bra arbetsmiljö och fungerande dagar på jobbet.