Säljande kundservicemedarbetare sökes till Göta Energi

Om jobbet

Göta Energi söker en engagerad och driven kundservicemedarbetare med starkt försäljningsfokus.

Dina arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare kommer du att via telefon och mail hjälpa våra kunder med deras frågor och guida dem till rätt lösning. Det här är en tjänst för dig som vet vad det innebär med utmärkt kundservice och som har ett driv för att i varje kundkontakt leverera den bästa kundupplevelsen. Dina arbetsuppgifter innefattar att besvara inkommande samtal och mail från våra kunder, aktivt arbeta med merförsäljning genom att erbjuda våra fördelsprodukter och elavtal samt överträffa kundens förväntningar och vara hjälpsam, tillmötesgående samt innovativ i ditt sätt att lösa problem

Vem är du?
Du har tidigare arbetat inom service och försäljning, gärna via telefon och motiveras av att arbeta med kunder och har ett stort intresse för kundservice och försäljning. Vidare har du lätt för att sätta dig in i nya datorsystem och trivs i ett högt arbetstempo.
  • Är strukturerad, ansvarstagande och har en hög ambitionsnivå samt gillar att arbeta mot uppsatta mål
  • Är en lagspelare och trivs med att arbeta i team, samtidigt som du kan arbeta självständigt och har förmågan att ta egna beslut
  • Har minst gymnasieutbildning samt talar och skriver svenska flytande
Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig en stimulerande och dynamisk arbetsplats med stora möjligheter till att vara med och påverka ett företag i stark tillväxt! För rätt person finns det möjlighet att på sikt växa inom organisationen samt goda möjligheter att påverka din yrkesmässiga utveckling vidare.

Övrig information
I den här rekryteringen samarbetar vi med Sw in Scandinavia AB. Denna tjänst är en rekrytering, där du kommer att bli erbjuden en anställning hos Göta Energi AB efter avslutad rekryteringsprocess. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Johansson, 031-333 54 81.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.