Säljande elrådgivare sökes till Göta Energi!

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Nu är vi på jakt efter en säljande elrådgivare för kunds räkning, i centrala Göteborg. I första hand blir man anställd av Maxkompetens med mycket goda möjligheter till övertag hos Göta Energi.

Är du målmedveten och brinner för sälj, samtidigt som du är serviceinriktad och självgående i ditt arbete? Då är du precis den vi söker.

Din profil
Vi söker dig som inte räds utmaningar och som trivs i en omväxlande arbetsmiljö med högt tempo. Du kommer att bli en viktig byggsten för Göta Energis framtidsplaner och framgång, samtidigt som utvecklingsmöjligheterna på bolaget och inom försäljningsavdelningen är stora då Göta Energi är i en expansiv fas där de söker efter nya, lika drivna och resultatinriktade kollegor som resterande anställda. Som medarbetare på Göta Energi är du en del av ett ungt och ambitiöst team som har sin stolthet i att hjälpa kunder till bättre elavtal. Har du en tidigare erfarenhet eller trivs med att arbeta mot budgetar, målsättningar och resultat så är det ytterligare en fördel för tjänsten.

Ett krav är att du behärskar svenska flytande i tal och skrift, samt att du långsiktigt planerar att arbeta och utvecklas inom bolaget. För att trivas och bli framgångsrik i rollen bör du ha tidigare erfarenhet av försäljning. Du värnar om kundkontakten och har en stark drivkraft av att skapa resultat och nå uppsatta mål. Med ett glödande driv och engagemang vill du utveckla dig själv och ditt team mot fantastiska resultat och vara delaktig i Göta Energis framgång. Rätt personlighet och inställning värderas högre än rätt utbildning och erfarenhet.

Anställningen är på heltid med fasta arbetstider mellan 08:00-17:00 från måndag - fredag.
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid
Lön: Fast grundlön + provision baserat på resultat

Sista ansökningsdag

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.

Om kunden
Du erbjuds en tjänst i ett expansivt bolag där du kommer att utvecklas både professionellt och privat. Genom ditt ansvar som säljande elrådgivare i försäljningsorganisationen kommer du att ges stora möjligheter att vara med och påverka hur företaget utvecklas framåt. Det finns för dig med stora ambitioner och stark drivkraft goda möjligheter att på sikt växa inom organisationen att påverka din framtida yrkesmässiga utveckling vidare.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Kontakt

Mejla Elma Sabanovic

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 okt

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.