Sales Representative till Göta Energis nya kontor i centrala Göteborg!

Om jobbet

Göta Energi är ett av Sveriges största elhandelsbolag och ingår i Hafslund ASA, en av Nordens största energikoncerner.

Vi är ett marknadsorienterat bolag med starkt fokus på tillväxt. Dagligen arbetar vi mot visionen att bli Sveriges mest omtyckta elbolag. Huvudkontoret ligger idag i Kungälv, men flyttar inom kort in i helt nyrenoverade lokaler vid Heden mitt i centrala Göteborg. Som elbranschens utmanare är Göta Energi inne i en spännande utvecklingsfas med mycket ambitiösa tillväxtmål. Vi är stora, men ska bli mycket större! Vi söker dig som vill vara med på en verklig framgångsresa, tillsammans med vårt vinnande säljteam.

Om tjänsten som Sales Manager hos Göta Energi
För Göta Energis räkning söker Oddwork nu en driven, fartfylld och resultatinriktad Sales Manager till säljavdelningen på nya huvudkontoret i Göteborg.

Som Sales Manager kommer du att via telefon bearbeta nya kunder med bl.a. erbjudanden om bättre elavtal och lägre elkostnader. Då bolaget nu genomgår en omorganisation inom säljavdelningen kommer du ha en nyckelroll i Göta Energis förverkligande av framtidsplaner och framgång.

Vi söker dig som...
... med positiv inställning och härlig energi arbetar resultatinriktat och med stort engagemang för att nå dina mål! Du är innovativ, lösningsorienterad och gillar att arbeta självständigt. Ditt servicemind finns med i varje del av ditt affärstänk. Som Indoor Sales Manager arbetar du strukturerat och organiserat med sinne för planering och prioritering för att uppnå bästa möjliga resultat.

Du hanterar svenska med finess i både tal och skrift och har även god datorvana. Det är positivt om du har arbetat med relationsbaserad försäljning över telefon tidigare. Viktigast är dock att du har drivet, viljan och personligheten som krävs för att prestera och samtidigt ha kul i allt du gör!

Vad Göta Energi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö i nya ljusa och fräscha lokaler. En arbetsplats med stora möjligheter till att vara med och påverka ett företag i stark tillväxt! Utbildningen kommer att ske på plats i Göteborg och för rätt person finns det möjlighet att växa inom organisationen samt goda möjligheter att påverka sin yrkesmässiga utveckling vidare. Du ingår i ett drivet team med härlig stämning och god gemenskap med högt i tak och nära till skratt.

START: Omgående

OMFATTNING: Heltid


PLATS: Göteborg


LÖN: Fast lön + rörlig del

KONTAKT: Talent Manager Jennifer Eriksson, jennifer@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)


SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2016-12-23

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Oddwork startades av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg 2011. Vi kopplar samman talanger med företag över hela Sverige inom försäljning, ekonomi och kundtjänst. Vi lever utifrån att personlighet är A & O och att människor är bäst på det man verkligen brinner för. Därför vill vi på Oddwork alltid veta vem du är, vad du vill och framförallt vad du brinner för! Det är så vi kopplar samman rätt talang med rätt företag och skapar nästa karriärsäventyr.
Jobbfakta
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget