Sales Manager till Alesco i Göteborg

Om jobbet

Alesco grundades som ett utvecklingsföretag inom upphettning av metall genom induktion.

Företaget är världsledande inom sin marknad och visionen är att helt ersätta den öppna lågan på verkstäder och industrier. Alescos framgång ligger i kunskapen och yrkesskickligheten inom induktionsvärme. Alescos produkter finns representerade internationellt hos välkända bolag men även på flygplatser, gruvor, i Saharas öken och Försvarsmakten.

Om tjänsten som Sales Manager hos Alesco
Som Sales Manager hos Alesco ansvarar du för att driva och vidareutveckla försäljningen på marknaden. Rollen innebär att bearbeta både existerande och nya kunder för att fortsätta eller påbörja samarbeten.

Fokusområdet för rollen kommer vara att vidga Alescos kundsegment inom industri och underhåll, i första hand inom Norden. Du skapar goda relationer som bygger på förtroende genom personliga möten. Din förmåga att kunna analysera marknaden för att vidare etablera vårt varumärke är något vi värdesätter högt. En del av rollen innebär även att medverka samt representera Alesco på aktuella mässor tillsammans med dina säljkollegor. Du är självgående i din roll och arbetar med frihet under ansvar, därav är det viktigt att du är disciplinerad, strukturerad och kan hålla ett högt tempo. Du kommer att utgå från huvudkontoret i Mölndal.

Vi söker dig som...
... är driven, engagerad och som alltid tänker steget längre. Du har tidigare erfarenhet från försäljning på fält och har arbetat med B2B-försäljning, gärna internationellt. Vi ser det även som meriterande om du arbetat mot industrin eller liknande bransch. Du är professionell, förtroendeingivande och målmedveten vilket driver dig till att göra affärer och alltid sträva efter att överträffa resultat.

Du har goda kunskaper i Microsoft Office, är kommunaktiv och uttrycker dig väl i tal och skrift på både engelska och svenska. Du söker en roll där du kan utvecklas långsiktigt med goda relationer till både kunder och kollegor. Rollen innebär att du till stor del är på resande fot, mestadels inom norden men även i övriga Europa.

Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess kommer att bli anställd direkt hos Alesco Int. AB.


Vad Alesco erbjuder dig

Du blir erbjuden en spännande tjänst hos ett världsledande företag inom sin marknad. Du har en god fast lön med möjlighet till bonus samt tjänstebil. Vi är ett stabilt och familjärt bolag med korta beslutsvägar där du får möjlighet att utvecklas i din roll. Vår arbetsplats präglas av en öppen stämning och frihet under ansvar med huvudkontor i moderna lokaler i Mölndal. Vi värdesätter kompetensutveckling och erbjuder dig möjligheten att vidareutbilda dig inom ditt yrkesområde.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Jennifer Eriksson, jennifer@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2016-12-23

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Oddwork startades av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg 2011. Vi kopplar samman talanger med företag över hela Sverige inom försäljning, ekonomi och kundtjänst. Vi lever utifrån att personlighet är A & O och att människor är bäst på det man verkligen brinner för. Därför vill vi på Oddwork alltid veta vem du är, vad du vill och framförallt vad du brinner för! Det är så vi kopplar samman rätt talang med rätt företag och skapar nästa karriärsäventyr.
Jobbfakta
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget