Sales Manager - Göteborg - Alektum Group

Om jobbet

Som Sales Manager/Senior Säljare hos oss får du en betydelsefull roll för bolagets fortsatta tillväxt.
I linje med företagets strategiska mål kommer din främsta uppgift att bestå av att erbjuda nya som befintliga kunder helhetslösningar kring Alektum Groups tjänsteutbud; Information, Credit Management och Finans. Ditt fokus kommer vara att bearbeta och skapa långsiktiga relationer, likaså utveckla nya samarbeten i syfte att skapa maximal affärsnytta för våra kunder.

Vi söker dig som är en kommunikativ och lösningsorienterad affärsman/affärskvinna. Du är erfaren och van vid att skapa resultat genom ett strategiskt helhetsperspektiv och strukturerad bearbetning av marknaden. Du är trygg i dig själv och ödmjuk inför olika typer av kundbehov.

För att lyckas i rollen är du ambitiös, erfaren och driven i att producera och presentera kundanpassade, mer komplexa finansiella lösningar för såväl styrelser som VD och ledningsgrupper. Du är van vid att prospektera på ett strukturerarat sätt, kreativt arbeta fram och driva nya och befintliga affärsdialoger, avtal och samarbeten på en högre nivå.

Vi erbjuder dig:
  • Chansen att representera ett gediget varumärke med gott renommé och fin historik
  • En betydelsefull, tyngre roll som ansvarig säljare för fortsatt tillväxt
  • En spännande yrkesvardag i ett stabilt, ambitiöst och snabbt växande bolag
  • Kompetenta och engagerade kollegor i en öppen och positiv tillväxtmiljö
Vi söker dig som har:
  • Akademisk/eftergymnasial bakgrund inom exempelvis finans, ekonomi el försäljning
  • God förståelse för företagsekonomiska frågeställningar och finansiella flöden(exempelvis inom ekonomi, fakturaflöden, krediter m.m.)
  • 3-5 års erfarenhet av liknande processer och tjänsteförsäljning inom Credit Management, alternativt närliggande branscher
  • Ett brinnande intresse för affärer, att skapa affärsnytta och goda samarbeten
Kort sagt, vi söker dig som är självgående, erfaren och ansvarstagande och som vill vara med och bygga en resultatdriven säljorganisation tillsammans med oss.

Rollen kräver även att du är behärskar svenska och engelska i både tal och skrift, har goda kunskaper i Officepaketet och innehar B-körkort.

Är det dig vi beskriver ser vi fram emot att läsa din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Rekryteringskonsult Eirik Dybendal: 0765-259033 och Anna-Maria Engdahl. För eventuella frågor kan du smsa / ringa Eirik på 0765-259033 alt. Anna på 0760-001 867.


Varmt välkommen med din ansökan!


OM ALEKTUM GROUP AB
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget