Sales Executive

Om jobbet

SALES EXECUTIVE

Ryska Posten Bemanning söker för kunds räkning en Sales Executive som vill vara en del av deras framgång. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. Ryska Posten Bemanning är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering främst inom yrkesområdena kontor och administration. Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor. Vi levererar alltid högsta möjliga service och ställer därför stora krav på våra medarbetares flexibilitet, vilja, hjärta och engagemang.

OM TJÄNSTEN

Företaget erbjuder helhetslösningar inom mässbranschen och skapar framgångsrika mässor, konferenser och kongresser. De sitter på stora ytor i Västra Frölunda i öppet kontorslandskap. Företaget är nu i en expansiv fas och söker därför nya medarbetare till sin verksamhet i Göteborg.

Som Sales Executive ansvarar du för ett antal mässor under året där du säljer in skräddarsydda lösningar i form av monterplatser och andra kringtjänster till mässan. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen och är också med på plats på mässan och träffar kunderna. Du jobbar i ett team av 6 personer och har stöd av bland annat projektledare och projektkoordinator. Det är en arbetsplats som genomsyras av fart och fläkt, drivna talanger och entreprenörsanda.

Arbetstiden är 8-17.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Ryska Posten Bemanning och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till oss. Vi sköter rekryteringsprocessen och du kommer att bli direkt anställd av kunden.

ARBETSUPPGIFTER

Som Sales Executive kommer du att arbeta med införsäljning av monterplatser samt andra kringtjänster och sponsring till mässan.

Främstaarbetsuppgifterna kommer att vara:
 • Bearbeta prospekts
 • Försäljning av monterplatser, främst över telefon och även via möten
 • Skräddarsy lösningar för kunder med kringprodukter och sponsring
 • Du besöker andra mässor för att få inspiration
 • Du är på plats på din mässa och ser slutresultatet
Tjänsten passar dig som vill få in en fot på en ledande mässarrangör och få mer erfarenhet i rollen som Sales Executive. För dig som visar framfötterna kommer det finnas goda utvecklingsmöjligheter.

VI SÖKER DIG SOM
 • Har tidigare visat goda resultat av B2B försäljning
 • Har tidigare erfarenhet av liknande roller och/eller har jobbat med försäljning över telefon och personliga möten
 • Är en tävlingsmänniska och är van vid att jobba mot tajta deadlines och mål
 • Kan uttrycka sig väl på svenska i både tal och skrift
Det är meriterande om du:
 • Har utbildning inom försäljning
 • Har erfarenhet inom roller där du drivit egna projekt
 • Har erfarenhet inom serviceroller och kundbemötande
Som person är du driven, prestigelös och har en övertygande förmåga där du uttrycker dig väl i tal och skrift. Vidare är du målinriktad, självgående och en teamplayer. Du är lösningsorienterad och ser möjligheter i alla utmaningar.

ÖVRIG INFORMATION

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vedrana@ryskaposten.se
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Kontakt

Mejla eller ring Ryska Posten Bemanning Väst, 031 320 33 00

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget

Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med otroligt duktiga och lösningsorienterade människor.

Vår filosofi är att erbjuda våra kunder den hjälp de behöver, när de behöver den och Ryska Posten Bemanning finns därför tillgängliga dygnet runt, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året och har även möjlighet att snabbt ta fram passande kandidater för längre uppdrag.