Rysktalande Projektadministratör sökes omgående till projekt!

Om jobbet

Talar du flytande ryska och vill ansluta dig till en ledande koncern inom processindustrin och bli del av ett stort projekt? Har du tidigare arbetat med översättning eller dokumentationshantering? Känner du dig bekväm med tekniska termer, benämningar och CAD? Då har du möjligheten att omgående påbörja en projektanställning som innebär stort ansvar i ett spännande projekt!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en rysktalande Projektadministratör med placering i Lindholmen, Göteborg. Med över 12 000 medarbetare globalt är vår kund bland de ledande leverantörerna inom massa-, pappers- och energiindustrin. Företagets avancerade automationslösningar sträcker sig från enstaka mätningar till omfattande, nyckelfärdiga automationsprojekt för hela anläggningar. Med anledning av att vår kund ökat sin orderingång mot Ryssland behöver de nu stöttning i översättning av teknisk dokumentation. Du kommer att ansvara för all översättning i kommunikation inom projektet.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Tjänsten avser ett uppdrag på ca 12 månader som ska täcka behovet för ett projekt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

I rollen som Projektadministratör kommer du att arbeta nära projektgruppen på ca 10 medarbetare. Ditt huvudsakliga ansvarsområde ligger i all kommunikation mellan företaget och kunden. Den främsta kommunikationen är skriftlig och innefattar även en hel del tekniska termer. Det kan vara mailkonversationer där du behöver översätta åt båda hållen i mån av en dialog, men även att specificera ritningar och förklara för projektgruppen hur komponenter och material ska användas. Din förmåga att översätta korrekt blir därför direkt avgörande för projektet och kan bli kostsamt om du inte är noggrann och detaljerad.

Du kommer till exempel:
 • Översätta innehåll i dokument och paketera
 • Översätta mail från kund och besvara enligt företagets specifika önskemål
 • Sammanställa information i Excel
 • Vid behov läsa ritningar och översätta direkt i CAD
Vi söker dig som
 • Talar och skriver utmärkt ryska, svenska och engelska då alla språken används
 • Har en teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet av liknande arbete
 • Besitter god kunskap i Officepaketet
 • Har god vana av att hantera och koordinera information
 • Har utmärkt kommunikationsförmåga och uttrycker dig korrekt och formellt
Det är mycket meriterande om du...
 • Har kunskap inom CAD framförallt AutoCad
 • Tidigare arbetat med översättning på ryska
Som person har du ordning och reda där din struktur gör att du vet när du ska prioritera mellan olika arbetsuppgifter för att följa tidsramar och deadlines. Din noggrannhet är direkt avgörande eftersom du hanterar information som behandlar konstruktion i alla högsta grad där minsta misstag kan bli förödande och riskera projektets process och utfall. Vidare är du kommunikativ och trivs bra med att ta formella dialoger med interna och externa aktörer. Du ska även vara självgående och ta initiativ till att få saker gjorde samt införskaffa dig information om något hindrar dig från att utföra ditt arbete optimalt.

Övrig information
 • START: Omgående
 • OMFATTNING: Heltid, projektanställning på inledningsvis 12 månader
 • PLACERING: Lindholmen, Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln med annonsid i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
 • Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
 • Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
 • SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Vår kund är en världsledande leverantör av utrustning och tjänster för kemikalieåtervinning i massindustrin samt pannanläggningar för värme och kraft från biobränsle, avfall, olja och gas. De levererar processer, utrustningar och skräddarsydda specialtjänster till olika industrier. Vidare ingår det i en stor koncern som finns i fler än 50 länder och betjänar kunder inom bland annat massa- och pappersindustrin, berg- och mineralbearbetningsindustrin, energiindustrin.