Rysktalande, teknisk koordinator till ledande teknikföretag!

Om jobbet

Pratar du flytande ryska och har en teknisk bakgrund? Är du intresserad av ritningsläsning och vill arbeta i administrativ roll? Då är tjänsten som koordinator hos vår kund rätt tjänst för dig!

Om tjänsten
Företaget är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Företaget har en industrihistoria som sträcker sig över 200 år och nyskapades då verksamheten för massa, papper och energi blev ett eget företag vid delningen av Metsokoncernen i december 2013. De söker nu efter en person som ska arbeta med att administrera och koordinera ut underlag och information till deras projektgrupp samt internt på företaget. Du kommer att se över mail och ritningar som kommer på både svenska, engelska och ryska. Därför behöver du kunna tala, läsa samt skriva på dessa tre språk. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:
  • översättning av inkommande mail och dokument
  • ta emot och distribuera info internt
  • översätta och ladda upp dokument på deras interna server
  • hjälpa projektledaren med mötesprotokoll
  • skicka ut viktig information till projektgruppen
  • se till att projektgrupp och medarbetare följer tidsplaner
Om dig
Vi söker dig som kan tala, läsa samt skriva på svenska, engelska och ryska flytande. Du behöver ha arbetat i en administrativ roll och gärna inom ett tekniskt område. Du kommer att se över underlag och ritningar på olika språk så att känna till termer inom teknik och ritningar är viktigt.

Viktigt för tjänsten är:
  • flytande i tal och skrift i Svenska, Ryska samt Engelska
  • eftergymnasial utbildning inom teknik
  • administrativ erfarenhet och kunskap i Officepaketet, främst i Excel
  • läsa och förstå ritningsunderlag
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som teknisk koordinator är ett konsultuppdrag med start i november. Som konsult kommer du få en anställning i Adecco Sweden. Projektet förväntas pågå i ett år och har slutdatum någon gång runt årsskiftet.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Matthiasson på 031 - 725 45 44.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Ring Ida Matthiasson, 0317254544

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.