Ryska Posten Bemanning söker fler stjärnor inom administration/ekonomi/kontor

Om jobbet

OM UPPDRAGET

Vi på Ryska Posten Bemanning arbetar med många olika kunder och det är ofta snabba puckar som gäller. Därför söker vi nu nya stjärnor som vill få möjligheten att arbeta inom administration/ekonomi/kontor ute hos kund. Uppgifterna kommer variera beroende på uppdrag men i stora drag kommer det innebära det att ta emot besökare, ta emot/koppla samtal och sedvanliga administrativa uppgifter såsom fakturering, order-och leverantörhantering samt rese-och konferens bokningar. Inom ekonomi kan det förekomma lönehantering, fakturering och bokföring. Längden på uppdragen kan variera allt ifrån tre månader och framåt. Vi har många spännande och varierande uppdrag och kunder representerade i flera olika branscher.

VEM SÖKER VI?

Kravet är att du har tidigare arbetat inom kontor och/eller administration gärna med ekonomi. Du är en prestigelös, initiativtagande, flexibel och lösningsorienterad person. Du har energi, är noggrann och strävar alltid efter att göra det lilla extra.

Du har goda kunskaper i Officepaketet, främst Word och Excel. En eftergymnasial utbildning är meriterande samt om du har jobbat i Visma, Hogia och/eller SAP. För att trivas i rollen ska du tycka om att arbeta i ett högt tempo med varierande uppgifter. Du bör ha ett nyfiket sinne och god social förmåga och kunna arbeta både självständigt och i team.

VEM ÄR DU?

Det är viktigt att du är driven, självgående och har en god samarbetsförmåga. Du är ansvarstagande, stresstålig, flexibel och har en hög servicekänsla. Du bör ha god strukturell förmåga för att snabbt kunna sätta dig in i nya situationer och arbetsuppgifter. Till tidigare erfarenhet hör reception och/eller ekonomi. Du ska gärna ha jobbat inom service tidigare. Det är viktigt att du är en lösningsorienterad person med en positiv inställning.

Du tycker om att arbeta administrativt samt ha ett sinne för siffror. Du är flexibel, prestigelös och trivs med att arbeta i ett högt tempo och under stort eget ansvar.

VARFÖR SKA DU ARBETA HOS OSS?

Ambassadörerna är Ryska Postens allra främsta tillgång och vi arbetar aktivt med att skapa en engagerande och inspirerande miljö där alla trivs och utvecklas tillsammans. Som del i vår uthyrningsverksamhet är man en del av vår familj- vi är ett team med en gemensam plattform där alla bryr sig om och ställer upp för varandra. Att vi har roligt tillsammans är en självklarhet.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Reception
Sekreterare
Koordinator
Kontakt

Mejla eller ring Ryska Posten Bemanning Väst, 031 320 33 00

Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 nov

Om företaget

Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med otroligt duktiga och lösningsorienterade människor.

Vår filosofi är att erbjuda våra kunder den hjälp de behöver, när de behöver den och Ryska Posten Bemanning finns därför tillgängliga dygnet runt, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året och har även möjlighet att snabbt ta fram passande kandidater för längre uppdrag.


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var