Revisor sökes till marknadsledande PwC

Om jobbet

Har du några års erfarenhet av att arbeta som revisor och söker nya utmaningar? Drivs du av att utvecklas och tycker det är roligt att bygga förtroendefulla relationer i mötet med kunder och kollegor? Vi på Adecco Finance & Legal söker dig som vill arbeta nära många av Sveriges och världens mest spännande företag och organisationer samt de personer som driver och utvecklar dessa!

Om tjänsten
I rollen som revisor får du möta utmanande arbetsuppgifter och möjlighet att arbeta med PwC:s medelstora företag och med deras större kunder, ofta verksamma i en internationell miljö. Här får du chansen att jobba med många kompetenta kollegor inom revision men även kollegor inom consulting, corporate finance, kommunal revision och rådgivning, redovisnings- och skattetjänster. Som revisor medverkar du till att analysera och dra slutsatser kring den information som byråns kunder presenterar. Tillsammans med dina kollegor utgör du ett bollplank i ekonomiska frågor och hjälper kunderna att förverkliga sina visioner. Du fungerar som projektledare för revisionen av stora/medelstora företag, och en viktig del är att handleda yngre kollegor. Exempel på arbetsuppgifter är självständigt bedöma och utvärdera revisionsansatser samt rapportskrivning. Arbetet sker i team och en stor del av din tid spenderar du ute hos klienten. PwC präglas av ett socialt och familjärt arbetsklimat med motiverade och engagerade kollegor.

Du kommer inledningsvis att vara anställd av Adecco, men för rätt person kan finnas möjlighet att bli anställd direkt hos PwC.

Om dig
Vi söker dig som har en universitetsutbildning inom ekonomi, gärna med inriktning redovisning, samt har arbetat några år som revisor. För att du ska trivas tror vi att det är viktigt att du är utåtriktad, har lätt för att samarbeta och besitter en god kommunikativ förmåga. Din affärsmässighet och förmåga att etablera förtroendefulla relationer gör dig framgångsrik i rollen. Andra egenskaper som vi värdesätter är analytisk förmåga, kreativitet, samt förmåga att prioritera.

Om anställningen
Du kommer att erbjudas en anställning hos Adecco och arbeta som konsult hos PwC, samt vara ute hos byråns kunder. PwC har kontor i centrala Göteborg. Vi tar även emot ansökningar från dig som har eget bolag och är intresserad av att arbeta som underkonsult, i längre eller kortare perioder. Uppdragets start- och slutdatum är flexibelt beroende på när vi hittar rätt person och hur dennes förutsättningar ser ut. Det finns möjlighet till långsiktighet hos PwC, men även möjlighet att arbeta fram till februari/mars om så önskas.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linnea Chertudi på 031-725 45 18.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Revision
Kontakt

Ring Linnea Chertudi, 031-725 45 18

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.