Resemontör

Om jobbet

Viametrics söker en resemontör

Vi söker en resemontör för installationer och service av våra besöksräknarsystem runt om i hela Europa.

Arbetet kommer utföras i butiker och köpcentrum där man tenderar bli företagets ansikte utåt, hög servicekänsla är därför en viktig egenskap. Då installationerna delvis kommer att ske i olika Europeiska länder innebär det mycket resande, främst månd-torsd men ibland längre resor. Viametrics huvudkontor ligger i Sävedalen, beroende på var du bor kan hemmet vara din utgångort.

Personliga kvalifikationer
Vi tror att du har erfarenhet av larminstallationer, elinstallationer eller liknande, erfarenhet av arbete i butiksmiljö är meriterande.

Du har B-körkort och kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både i svenska och engelska. Du har PC vana på användarnivå, är praktisk/händig och gillar problemlösning. Du gillar att arbeta under den frihet och det ansvar jobbet ger.

Vi söker dig som är strukturerad och självständig med ett inbyggt driv då resor och arbete främst sker på egen hand. Du gillar snabba puckar och är flexibel eftersom veckans reseschema snabbt kan förändras.

Utbildning
Minst gymnasiekompetens, någon form av teknisk inriktning är meriterande.

Minst 3 års arbetslivserfarenhet krävs

Vi erbjuder dig att vara en del i ett bolag som börjat en spännande resa ut i Europa. Ett entusiastiskt bolag där kunden alltid är i centrum.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal

Startdatum
Snarast

Vi tillämpar 6 mån provanställning som sedan går över i en tillsvidareanställning

Ansökan

Urval sker omgående. För frågor vänligen kontakta Project & Support Manager Emil Norlin emil.norlin@viametrics.com 031-7504046

Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan och CV till emil.norlin@viametrics.com
Jobbfakta
Kontakt

Ring Emil Norlin, 031-7504046

Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget

Viametrics utvecklar och marknadsför mobil (GSM/3G)-baserade besöksräknare för butikskedjor och köpcentra. Viametrics har idag ca 15.000 system i drift i ca 50 länder runt om i världen där huvudmarknaden är Norden. Viametrics är ett tillväxtföretag som är inne i en expansiv fas med målsättning att etablera ett heltäckande distributionsnät i Europa. Viametrics omsätter ca 60 mkr och har ca 30 anställda. Läs mer på www.viametrics.com


Hitta hit

Visa var