Om jobbet

Researcher

Göteborg

Är du
nyfiken på människor och vill få inblick i en spännande bransch med stora interna och externa kontaktnät. Har du idag en annan sysselsättning och vill kombinera detta med ett flexibelt extrajobb? Då kanske du skall vara den som hjälper oss att hitta talanger inom vårt område teknik och it.


Vi befinner
oss i en expansiv fas där vi får in många nya intressanta uppdrag från våra kunder och vi behöver nu förstärkning inom vår talentfinding grupp. Våra kunder är idag både stora världsledande och lokala mindre företag. Det ger oss en intressant bredd i de olika uppdragen som vi arbetar med. På vårt kontor i
Göteborg är vi idag 13 medarbetare. Vi sitter i moderna lokaler vid Klippan med härlig utsikt över hamn och Älvsborgsbron - en fantastisk miljö!

Din främsta
uppgift är att jobba med research och kartläggning av kandidater utifrån kundens kravprofil.

Arbetsuppgifter

Som talent
finder kommer du tillsammans med rekryteringskonsulten;
 • Driva flera projekt parallelltoch ser till att uppdragsgivare och kandidater hanteras med hög professionalism.
 • Kartlägga olika marknader ochidentifiera kandidater bortom de som aktivt söker nytt arbete.
 • Arbeta aktivt med vårakartläggningsverktyg samt med vårt rekryteringsverktyg, men du hittar också egna sökvägar och kan ta nya initiativ som för kartläggningen framåt.
 • Kontakta intressanta kandidaterför intervju
 • Supporterarekryteringskonsulten i det löpande arbetet kring bland annat presentationsmaterial, urvalsbearbetning, annonsskrivning mm
Din profil
 • Du är nyfiken på människor och harlätt för att skapa kontakter med såväl kandidater och kunder. Du har god kommunikativ förmåga och är professionell i ditt bemötande.
 • Som person är du ansvarstagandeoch får mycket arbete gjort på kort tid och du triggas av problemlösning.Vi värdesätter ett högt driv och energi.
 • Du är självgående,initiativtagande och vågar komma med egna lösningar för att föra arbetet framåt.
 • Du trivs med att användatelefon och dator som dina främsta arbetsverktyg
 • Meriterande om du har tidigareerfarenheter av researcharbete
 • Du har en klarhögskoleutbildning eller är högskolestudent.
 • Du skall kunna arbeta minst 10timmar i veckan fördelat på 2-3 arbetspass.
Kontakt


För mer
information om tjänsten är du välkommen att ringa Maria Ahlén, rekryteringskonsult på telefon: 0708-490288

Välkommen med Din ansökan!

Intenso Teknikrekrytering ingår i Intensogruppen tillsammans med Säljpoolen i Sverige AB. Intenso Teknikrekrytering rekryterar inom Teknik och IT med fokus på specialister och chefer.


Med Intensogruppens bredd och med våra 12 rekryteringskonsulter kan vi erbjuda kunderna en helhet där t ex Säljpoolen tillhör landets ledande rekryteringsbolag med inriktning på att rekrytera personal till sälj- och marknadsorganisationer. Intensogruppen har kontor i Stockholm, Göteborg och
Malmö. Idag hanterar Intensogruppen över 700 rekryteringsuppdrag per år. Läs mer om oss på
www.intenso.se

Researcher,
headhunting, kartläggning, rekryteringsassistent
Jobbfakta
Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 mars

Om företaget

Intenso Teknikrekrytering är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och it. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.