Resande supportingenjör till marknadsledande företag

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Som Supportingenjör hos vår kund kommer du att ha ett varierat och händelserikt arbete. Du kommer ha ett nära samarbete med säljavdelningen. De står för säljbiten och du fungerar som teknisk expert. Till dina huvudsakliga arbetsuppgifter hör kundmöten tillsammans med en kollega från säljavdelningen, utföra mjukvaruinstallationer hos kund, hålla utbildningar i hur systemet fungerar samt att supportera befintliga kunder. Kunderna finns i ett tjugotal länder. Detta innebär att du kommer resa till allt från Karlstad till Zambia och Indien i tjänsten. Det är därför viktigt att du har en livssituation som tillåter dig att vara på resande fot upp till halva arbetstiden.

Dina nya kollegor kommer att finnas till hands och hjälpa dig komma in i din nya roll som Supportingenjör. Du kommer ha möjlighet att själv påverka dina arbetsuppgifter och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. För tjänsten som Supportingenjör förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Din profil

För tjänsten som Supportingenjör krävs att du har en relevant utbildning inom el, t ex kan du vara högskoleingenjör inriktning el eller elkraft. Det är nödvändigt att du talar god svenska och engelska samt har en livssituation som tillåter dig att vara på resande fot upp till halva arbetstiden. Du har även körkort B samt kunskap i Officepaketet.

Vi ser det som mycket meriterande ifall du har en bakgrund som elektriker eller har erfarenhet/kunskap i elkvalité eller drift av elnät. Det är en bonus ifall du är flerspråkig eftersom du kommer att arbeta med kunder från världens alla hörn. Har du använt dig av antingen SQL, Lime Easy, Jira eller C#/.Net är även det en bonus.

Skallkrav:
  • Relevant utbildning, t ex högskoleutbildning inom el/elkraft
  • Svenska och engelska
  • Resbar
  • Körkort B
  • Officepaketet (framför allt PowerPoint)
Meriterande:
  • Utbildad elektriker
  • Kunskap/erfarenhet inom elkvalité eller drift av elnät, t ex genom examensarbete
  • Flerspråkig
  • SQL, Lime Easy, Jira, C# eller .Net
Vi söker dig som är social med ett stort intresse för el. Vi tror att du trivs på en arbetsplats med högt i tak och där man har roligt tillsammans.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Placering: Göteborg
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Enligt överenskommelse

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elkraft
Kontakt

Ring Sanna Andrén, 0723 018983

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Vårt kundföretag är ett internationellt företag som idag är marknadsledande i Sverige. Företaget säljer mätutrustning och mjukvaruapplikationer för att mäta elkvalitet i ett tjugotal länder. Här erbjuds du stor möjlighet att påverka ditt arbete samtidigt som det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som brinner för el.

Mer information om vårt kundföretag ges vid intervjutillfälle.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.