Reparatör sökes av Göteborgs Spårvägar

Om jobbet

På Affärsenhet Teknik är vi cirka 350 medarbetare, uppdelade i mindre grupper med olika roller. Att trafiken fungerar är vår högsta prioritet vilket kräver en effektiv verksamhet. Vi är beroende av varandra och flexibilitet, ansvarskänsla och vilja göra ett bra arbete är viktiga delar för att allt ska fungera. Till driftverkstaden Majorna söker vi en reparatör med goda mekaniska kunskaper. Du kommer att arbeta med service, underhåll, felsökning, översyn, reparationer och komponentbyte på spårvagnar. Vi söker dig som är en tekniskt intresserad problemlösare. Du är ansvarsfull och fungerar lika bra på egen hand som i grupp. Med tanke på de krav som ställs på spårvagnars säkerhet vill vi att du är noggrann samt kvalitetsmedveten i ditt arbete. Vi erbjuder personlig utveckling och goda utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer
* Verkstads/Fordonsteknisk utbildning * Erfarenhet från arbete med tunga fordon - gärna från spårbunden trafik * B-kort (med avklarad prövotid) Det är meriterande om du även har: * erfarenhet elektriska arbeten * erfarenhet från blästring * baskunskaper i svetsning * tillstånd att framföra mobila lyftare och hantera travers * goda kunskaper i engelska * truckkort För anställning krävs, Hälsogodkännande enligt Transportstyrelsen TSFS 2013:50 samt godkänt drogtest.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem, offentligajobb.se Till annonsförsäljare och bemannings- och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Göteborgs spårvägar har upphandlade avtal.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Reparatörer
Kontakt

Ring Anders Nord, 031-732 12 92

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om arbetsplatsen

Göteborgs Spårvägar har satt Göteborg i rörelse sedan 1879. Med 145 miljoner resor per år är vi idag den största operatören av kollektivtrafik i Göteborgsregionen och den enda som kör både buss och spårvagn. Vi arbetar varje dag, året om för att ge våra resenärer en trygg och säker resa till jobb, skola och fritid.