Rembursör till storbank i Göteborg!

Om jobbet

För kunds räkning söker vi nu en Rembursör för uppdrag med start i januari 2017. Uppdraget löper inledningsvis till sista juni, för rätt person kan det därefter finnas möjlighet till förlängning. Vår kund är en storbank som sitter i trevliga lokaler i centrala Göteborg.

Vad innebär rollen och vem söker vi?
I rollen kommer du att arbeta med betalningslösningar för bankens kunder inom import- och exportområdet. Du kommer via mejl och telefon stötta både kunder och bankkontor med deras Trade Finance affär, vilket innebär hantering av remburser (Letter of Credit) och dokumentinkasso.

Vi söker dig som har arbetat inom Trade Finance området tidigare och har erfarenhet av remburser. Som person är du noggrann med stort öga för detaljer och är dessutom stresstålig. Du är självgående i ditt arbete och vågar ta för dig. Det är också av största vikt att du är tydlig och pedagogisk i din kommunikation då det är många kontakytor i tjänsten. Vidare är du flytande i svenska samt engelska i både tal och skrift och behärskar du dessutom ytterligare språk är detta meriterande. För att komma till din rätt behöver du även ha goda kunskaper i Officepaketet.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Amanda Karlsson på telefonnummer 031-333 54 88. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Som konsult har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Amanda Karlsson, 031-3335488

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på Nasdaq OMX First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.