Relationsbyggande Säljassistent till SJR

Om jobbet

Vi på SJR i Göteborg söker nu en Säljassistent till vårt team. Vi är femton engagerade och drivna kollegor. Kulturen hos oss präglas av glädje, professionalism och personligt engagemang!

Vad innebär rollen och vem söker vi?
I rollen som Säljassistent på SJR söker vi dig som har lätt för att bygga relationer på telefon. Som person är du nyfiken, social och har ett stort eget driv och tycker om att jobba mot uppsatta mål. Du kommer vara en viktig kugge i kontakten med våra kunder och kommer att jobbar nära våra Kundansvariga. Det är vikigt att du är bra på att kommunicera och drivs av att se affärsmöjligheter. Du är ansvarig för din egen kundportfölj. I rollen arbetar du med bearbetning och försäljning av våra tjänster via telefon till både befintliga - och potentiella kunder.

Har du tidigare arbetat i något CRM system så ser vi det som meriterande.

Välkommen med din ansökan till oss!
Har du några frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Linda Orrö, gruppchef sälj/marknad, tel. 031-333 54 72. Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Säljsupport
Kontakt

Ring Linda Orrö, 031 333 54 72

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på Nasdaq OMX First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.