Relationsbyggande Säljare till SpeedLedger i Göteborg

Om jobbet

SpeedLedger samarbetar med dom svenska affärsbankerna och erbjuder e-bokföringslösning till småföretagare och föreningarna i Sverige. Vi är den enda leverantören på marknaden som erbjuder automatiserad bokföring kopplad till kundens bankkonto och internetbank. Enklare än så här blir det inte. SpeedLedger är ett snabbväxande mjukvaruföretag som erbjuder molntjänster och vi är störst i Sverige på webbaserad bokföring. Vårt huvudkontor ligger i centrala Göteborg och vi söker nu tillsammans med Oddwork vår nästa Relationsbyggande Säljare. Lär känna oss och vårt kontor ännu bättre, klicka här!

Om tjänsten som Relationsbyggande Säljare hos SpeedLedger
Som Relationsbyggande Säljare jobbar du resultat- och målinriktat mot våra partners för att utveckla-underhålla- och stödja säljprocess och resultat. Även bygga broar mellan- och skapa upp nya säljkanaler.

Din roll hos SpeedLedger kommer innebära mycket social kontakt. Att utveckla partners via såväl telefon som genom fysiska möten kommer vara en naturlig del av ditt arbete. Du ingår i ett fokuserat och drivet säljteam vilket innebär nära och effektivt samarbete i teamet.

Vi söker dig som...
... med positiv inställning tycker det är utvecklande att arbeta med utmaningar som resulterar i "win-win" för alla parter. Du utför arbetet med härlig energi och stort engagemang alltid för att nå teamets resultatinriktade mål. Som person är du orädd för att agera, entusiastisk och har alltid siktet inställt på förbättring. Det absolut viktigaste är att du har ett härligt driv men vi ser positivt på om du har eftergymnasial utbildning alternativt ett par års arbetslivserfarenhet inom försäljning eller motsvarande. Utöver detta har du goda kunskaper i Google+ och hanterar svenska obehindrat i både tal som skrift.

Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd hos SpeedLedger AB.

Vad SpeedLedger erbjuder dig
SpeedLedger erbjuder dig en aktiv och spännande roll som ger dig stora möjligheter att utveckla affärerna och bidra till bolagets ökade försäljning och tillväxt! Du kommer att ha en nyckelroll i bolagets dagliga drift och för rätt person ges goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer att arbeta heltid från måndag till fredag med fast lön och en rörlig del som baseras på dina försäljningsresultat. Läs mer om vad som händer på SpeedLedger här!

START: Omgående

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön + rörlig del

KONTAKT: Talent Manager Elwira Garman, elwira@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2016-12-15

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Oddwork startades av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg 2011. Vi kopplar samman talanger med företag över hela Sverige inom försäljning, ekonomi och kundtjänst. Vi lever utifrån att personlighet är A & O och att människor är bäst på det man verkligen brinner för. Därför vill vi på Oddwork alltid veta vem du är, vad du vill och framförallt vad du brinner för! Det är så vi kopplar samman rätt talang med rätt företag och skapar nästa karriärsäventyr.
Jobbfakta
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget