Rekryteringskonsulter till Automotiveindustrin!

Om jobbet

Är du en erfaren rekryterare med erfarenhet av assessments som söker en ny utmaning som specialist i ett engagerat rekryteringsteam? Vill du arbeta i en global koncern hos en av de största aktörerna inom fordonsindustrin? Just nu söker vi flera duktiga rekryterare för framtida behov hos vår kund i Göteborg!

Om tjänsten
Du kommer att ingå i ett rekryteringscenter som stöttar upp en större koncern med hela eller delar av interna rekryteringsprocesser inom bolagen. Teamet är ett engagerat gäng med bra sammanhållning vars gemensamma fokus ligger på att ge god service till en stor koncern. I din arbetsdag ingår att ta en inledande kontakt med rekryterande chef när behov föreligger samt ta kontakt med chefer när centret ser att behov kan uppkomma. I detta ingår att ta kravspecifikationer, planera processen, utföra personlighetstester på kandidater, genomföra strukturerade intervjuer och att leda/planera olika assessment centers.

Dina arbetsuppgifter kommer till huvudsak bestå av:
  • genomföra interna rekryteringsprocesser
  • kontakt med rekryterande chefer
  • planera/leda assessment centers
Om dig
Är du utbildad inom HR eller motsvarande och har lång erfarenhet av rekryteringsarbete så kommer du att trivas i den här rollen. Din kundorienterade och representativa framtoning kommer uppskattas av kunderna och bidra till skapande av goda långsiktiga kundrelationer. Det är en stor fördel om du tidigare jobbat med projektledning inom rekrytering. Certifiering inom OPQ samt erfarenhet av personlighetstestning och assessments är högst meriterande för tjänsten. Som person är du driven och tar egna initiativ. Du har en stark analytisk förmåga och är duktig på personbedömningar. Vidare är du social, serviceminded och har alltid ett professionellt bemötande.

Viktigt för tjänsten är:
  • lång erfarenhet av rekryteringsarbete
  • behärskar svenska och engelska i både tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som Rekryteringskonsult är ett konsultuppdrag med trolig start i början av året 2017. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet 2017/2018, med mycket god chans till fortsättning hos vår kund eller på nya konsultuppdrag via Adecco.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Lydén på 031-764 35 23.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Kontakt

Ring Johanna Lydén, 031-7643523

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.