Rekryteringskonsult till Stena Metall

Om jobbet

Till vår kund Stena Metall söker vi nu en rekryteringskonsult som främst kommer arbeta med rekryteringen till Stena Recycling. Företaget är en del av Stena Metall koncernen och är Sveriges ledande återvinningsföretag med ett rikstäckande nät av filialer och produktionsanläggningar koncernen. Företaget omhändertar avfall från industri, handel och kommuner och erbjuder kvalitets- och miljösäkrade lösningar för insamling och förädling av järn- och metallskrot, rostfritt, returpapper, plast, farligt avfall och andra kemikalier samt övrigt verksamhetsavfall.

Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid, med start så snart som möjligt och till att börja med i 6 månader.

Ditt uppdrag

I rollen som rekryterare kommer du att arbeta med att sköta annonseringen, ta emot ansökningar, göra första urvalet och utföra intervjuer med kandidater. Du ansvarar för hela rekryteringsprocessen och kommer även att utföra tester och teståterkoppling på kandidaterna.

Du kommer arbeta i ett nära samarbete med ansvariga linjechefer och arbeta med alla rekryteringar i koncernen. I rollen som rekryterare ingår du i HR-teamet och rapporterar till HR-direktören i Sverige. Rollen innefattar också Employer Branding arbete där du på ett kreativt sätt kommer att hitta olika vägar för att marknadsföra och attrahera rätt kandidater till Stena Metall.

Arbetsuppgifter i urval:
  • Kandidatupplevelsen genom hela rekryteringsprocessen
  • Potential- och personlighetstester
  • Employer Branding och attraktion
  • Kravprofil, annonsering, search och urval
  • Telefonavstämning och personliga intervjuer
Din bakgrund

Vi ser att du har en examen som personalvetare från universitet/högskola eller motsvarande. Du har förmodligen något års erfarenhet av att arbeta som rekryteringskonsult eller konsultchef på en rekryteringsbyrå eller ett bemanningsföretag.

Från dina tidigare roller förstår du vikten av att agera som verksamhetens ansikte utåt och trivs med att arbeta verksamhetsnära. Rollen ställer krav på att du har en affärsförståelse för rekryteringsprocessens samband med verksamhetens mål.

För att lyckas i rollen har du sedan tidigare drivit dina egna rekryteringsprocesser och är van att arbeta med testmiljöer och teståterkoppling. Eftersom du snabbt behöver komma in i rollen behöver du som söker vara OPQ certifierad.

Som person är du kravställande, lyhörd och med en god kommunikativ förmåga. Har du sen tidigare erfarenhet av att arbeta i en tillverkande industri men är van att rekrytera tjänstemän så är det positivt.

Då det är mycket resor i tjänsten är B-körkort ett krav och tillgång till egen bil är en fördel.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Stina Scheller (stina.scheller@wise.se) 076-000 18 52 och konsultchef Anette Hartlin (anette.hartlin@wise.se) 0735-21 65 04.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget