Rekryteringsassistent – praktikplats för student

Om jobbet

Till vårt kontor i Göteborg söker vi nu en praktikant som vill göra sin praktik/LIA hos oss. Du kommer att arbeta med stora delar av rekryteringsprocessen, men med framförallt fokus på search och urval. Du kommer att få ta del av och lära dig mer om hur det fungerar hos oss och hur våra rekryterare och konsultchefer arbetar. Under din LIA/praktikperiod kommer du att som en del i lärandeprocessen bli en del av teamet som tillsammans förser våra kunder med personal.
  • Searcha lämpliga kandidater via olika nätverk och sociala medier.
  • Kontakta potentiella kandidater och marknadsföra uppdragen.
  • Utarbeta jobbannonser och hantera dokumentation kring rekryteringsprocessen.
  • Läsa och selektera ansökningar.
  • Matcha ansökningar med rätt kompetens och erfarenhet mot uppdrag.
  • Hantera referenter via telefon.
  • Medverka och vara vårt ansikte utåt på rekryteringsaktiveter vid mässor, skolor m.m
Din profil
Du läser en KY/YH-utbildning inom sälj, personal eller motsvarande och kommer att ha en praktikperiod under hösten 2016. Du är administrativt lagd och har ett intresse av att bygga på dina erfarenheter inom rekrytering och search. Hos oss får du prova på hur det verkligen fungerar. Vill du ha en plattform att bygga vidare på inom ditt område inför framtida arbetsliv? Är du administrativt lagd, initiativrik och social och framåt och tycker om en händelserik arbetsmiljö? Då kommer du att trivas hos oss!

Start:
Så snart som möjligt, hösten 2016

Arbetstid:
Dagtid, kl 08:00 - 17:00

Låter detta intressant? Tveka då inte att registrera din ansökan idag!

Vi kan erbjuda dig
Vi erbjuder dig tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling tillsammans med ett roligt gäng med mycket värme och humor. Vi sitter i ljusa och trevliga lokaler mitt på Lindholmen i Göteborg, med goda kommunikationsmöjligheter via buss och tåg.

Känner du att det är dags för en rolig utmaning? Kontakta oss idag! Intervjuer sker löpande och vi vill därför tipsa dig om att ansöka till oss snarast möjligt.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Linda Gylling på tfn: 0734-159351 eller linda.gylling@centric.eu.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT.
Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.
Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord rekrytering, rekryteringsassistent, rekryterings-assistent, student, studerande, praktik, praktikant, praktikplats, Göteborg.
Jobbfakta
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 jan

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?