Rekryterings- och konsultansvarig

Om jobbet

Om tjänsten

Har du erfarenhet från rekryterings-och bemanningsbranschen och söker ny utmaning i en spännande och expanderande verksamhet? Trivs du på en arbetsplats som präglas av driv, engagemang, målfokusering och teamkänsla? Då kan vi erbjuda dig ett varierande och utvecklande arbete, där du blir en viktig resurs i teamet!

Arbetsuppgifter

Som rekryterings- och konsultransvarig kommer du att ansvara för både direktrekryteringar till kund och för konsultrekryteringar till vår egen bemanningsverksamhet. Du ansvarar för hela rekryteringsprocessen från start till mål samt har vid bemanningsuppdrag ansvar för dina egna konsulter som är uthyrda inom kontorsnära tjänster som exempelvis reception, administration, ekonomi och marknad. I arbetet ingår försäljning i det dagliga arbetet och du har en hel del kontakter mot kund och internt inom företaget. Tjänsten innebär resor i Göteborgsområdet och det förkommer representation kvällar och helger.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en PA-utbildning eller motsvarande och minst fem års arbetslivserfarenhet, gärna några år då du arbetat med rekrytering och/eller bemanning. Du har god människokännedom och förmågan att identifiera rätt person till rätt uppdrag. Du har lätt för att skapa förtroende för företaget och dig själv som person samt är en god relationsbyggare. Arbetet kräver att du kan uttrycka dig på ett ledigt och övertygande sätt i tal och skrift. Du har god datorvana och körkort.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är driven, utåtriktad, flexibel och handlingskraftig. Du brinner för rekrytering och för att skapa långsiktiga relationer med både kunder, konsulter och kandidater. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, har förmågan att ta snabba beslut och kan prioritera dina arbetsuppgifter. Du är van vid att arbeta mot deadlines och levererar alltid med hög kvalitet och i tid. Som person är du strukturerad, effektiv, noggrann och är en kreativ problemlösare. Arbetet ställer stora krav på att du är självgående, målinriktad och har en naturlig känsla för service. Andra egenskaper vi värdesätter är prestigelöshet, humor och glimten i ögat.

Övrigt

Vi har våra lokaler i centrala Göteborg. Tjänsten är på heltid, tillsvidare med start snarast möjligt.

Låter detta intressant?
Välkommen med din ansökan redan idag.
Rekryteringsprocessen påbörjas omgående.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering

Ring Ulrika Thorstrand, 08-663 99 00

Publicerad

34 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Vi har med våra 30 år i branschen en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start.