Rekrytering av maskinförare till Corvara

Om jobbet

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Corvara arbetar inom industri-, riv- och skadeservice och har 30 kontor över landet och totalt cirka 670 medarbetare. Då företaget befinner sig i en tillväxtfas eftersöks fler maskinförare till Göteborgsregionen. Då detta kommer vara en rekrytering kommer du att bli direktanställd av Corvara.

Arbetsuppgiften kommer vara att vara med vid högtrycksspolning även arbete med sugbil, slamsug och torrsug kan förekomma. Arbetet sker i par eller i grupper om tre personer. Du kommer att vara med en person som har C-kort. Vid behov kommer du att göra enklare tekniska arbeten på maskinerna. Arbetet kommer ske ute på byggnadsarbetsplatser, industrier eller raffinaderier i Göteborg med omnejd.

Arbetstiderna är dagtid kl. 7.00 - 16.00, måndag - fredag. Både övertid, beredskapstid och övernattningar kan förekomma så det är viktigt att du kan vara flexibel gällande arbetstider.

Erfarenhet
Om du har arbetat med högtryckspolning är det starkt meriterande.
B-kort är krav.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som är positiv och inte är rädd för att hugga i och arbeta fysiskt tungt. Då arbetet kommer innebära en del kundkontakt är det även viktigt att du är serviceminded och har en god svenska i tal och skrift. Du bör ha ett mekaniskt och tekniskt intresse du kommer att skruva och lösa enklare fel på maskinerna själv. Arbetstiderna kan som sagt komma att variera så du behöver vara flexibel gällande tider.

Ansökan
Skicka in din ansökan via vår hemsida; palmpartners.se. Urvalet sker löpande så tillsättning kan ske innan sista datumet för annonsering löper ut.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Palm & Partners konsultchef Stina Karlsson på stina.karlsson@palmpartners.se alternativt 0708-544492.

Startdatum
Enligt överenskommelse
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Kontakt

Mejla eller ring Stina Karlsson, 0708544492

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.