Rekryterare till Division Tjänstemän

Lernia · Administration · 19 dec

Om jobbet

Arbetsuppgifter

I rollen som rekryterare är du ytterst ansvarig vad gäller rekryteringsprocessen av relevanta kandidater inom tjänstemannasektorn med syfte att täcka våra kunders behov. Våra kunder är alltifrån internationella storbolag till mindre företag och de finns representerade i olika branscher. Därmed får du chansen att arbeta brett inom olika kompetensområden där du lär känna kunderna på djupet för att ge den bästa möjliga servicen.
Som rekryterare driver du självständigt dina egna rekryteringsprocesser, från ax till limpa, där resultatet blir att matcha uppdrag med rätt kompetens och konsult. Detta gör du genom att; kontakta kund och ta kravprofil, skriva attraktiva annonser, göra rätt urval, hålla i kvalitativa intervjuer, ringa referenser och skapa säljande kandidatpresentationer. Rollen kräver därmed att du har daglig kontakt med såväl kandidater som kunder för att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen på yttersta sätt.
En central del i tjänsten består av att arbeta proaktivt för att hitta rätt kandidater genom att vara i kontakt med externa parter såsom skolor, Arbetsförmedling, övriga samarbetspartners samt delta på mässor och arbetsmarknadsdagar.

Din bakgrund

För att lyckas i rollen ser vi att du har en eftergymnasial utbildning, gärna inom personal, beteendevetenskap eller liknande. Utbildningen har gett dig verktyg att arbeta strukturerat och flexibelt med god förmåga att utrycka dig i såväl tal som skrift.
Vi ser det som fördelaktigt om du har erfarenhet av rekrytering och då gärna inom tjänstemannasektorn vilket ger dig rätt förutsättningar att snabbt introduceras i rollen som rekryterare. För att stärka upp vårt team ser vi det som mycket meriterande om du har erfarenhet av rekrytering och bemanning av ingenjörer, tekniker och IT-kompetenser.
Rollen kräver mycket goda kunskaper i MS Office. Eftersom flera av våra kunder är internationella företag krävs det att du, förutom svenska, även kan tala och skriva engelska på en professionell nivå.

Personliga egenskaper

I rollen som rekryterare är det viktigt att du har ett flexibelt och lösningsorienterat förhållningssätt. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter. Med ett strukturerat arbetssätt klarar du av att hantera parallella processer, genomföra omprioriteringar vid behov samtidigt som du bibehåller hög kvalité på ditt arbete.
Du har god människokännedom och ett intresse för att träffa nya människor. Du är mycket duktig på att bygga nätverk och underhålla relationer vilket du gör dagligen. Vidare är du resultatinriktad och vill arbeta mot konkreta mål för att bidra till teamets framgång.
Som en röd tråd i alla dina åtaganden uppvisar du en prestigelös attityd som tar dig och Lernia till nya höjder!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tjänsten är en tillsvidareanställning heltid med placering på vårt kontor på Maskingatan i Göteborg.

Tillträdesdag

Önskat tillträde så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid

Information

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Joakim Whitefield på telefon 0722-540022 eller mejl joakim.whitefield@lernia.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Joakim Whitefield, 0722-54 00 22

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Lernia är Sveriges ledande kompetenspartner inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Vi utvecklar människors kompetens och matchar dem till jobb i arbetslivets alla skeden. Samtidigt stärker vi företags och organisationers konkurrenskraft och förmåga att möta arbetsmarknadens skiftande utmaningar. På så sätt är vi med och bidrar till ett mer konkurrenskraftigt näringsliv och en mer effektiv arbetsmarknad, där fler människor kommer i egenförsörjning. Tillsammans formar vi en bättre framtid och ett mer hållbart samhälle För att förstärka vårt team söker vi dig som vill jobba som Rekryterare i ett engagerat och resultatfokuserat gäng.

Vill du vara med och driva utvecklingen för Lernia Bemanning Division tjänstemän genom att rekrytera rätt kandidater till våra kunder? Då är detta tjänsten för dig!