Rekryterare

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Vårt kontor i Göteborg växer och det är dags för oss att anställa vår nästa medarbetare.
Som kollega i vårt team kommer du att ingå i en arbetsgrupp som präglas av affärsmässighet, glädje och öppenhet där vi arbetar tillsammans för att nå våra mål.
Som Regionansvarig rekryterare på Premier i Göteborg får du helhetsansvaret över rekryteringsprocessen med att genomföra och tillsätta rekryteringsuppdrag ute hos våra kunder.
Du kommer att ha ansvar från första kundkontakt till genomfört uppdrag.
Du kommer att utgå från vårt kontor, men du arbetar runt om i regionen. Vi sitter i nyrenoverade, fina lokaler i centrala Göteborg. Då det förekommer mycket resor i tjänsten ingår det tjänstebil och du kommer i grunden att ha en marknadsmässig lön med stora möjligheter att påverka din lön.

Kvalifikationer

Vi söker efter dig som har en eftergymnasial utbildning från personalvetarprogrammet eller motsvarande. Vi välkomnar dig som har minst 3-5 års erfarenhet av försäljning och arbete inom rekrytering samt har ett genuint intresse för människor och affärer.
Du ökar dina chanser att lyckas om du redan idag är verksam inom rekrytering i Göteborg eller dess närhet och har ett väl uppbyggt kontaktnät.
Det vi värdesätter högst är en vinnande personlighet, att du visar resultat och har förmågan att bygga långsiktiga och nära relationer med våra kunder. Det är mycket meriterande om du idag arbetar med någon form av analysverktyg eller personlighetstester i ditt arbete som rekryterare.

Som vår Regionansvarige rekryterare i Göteborg är det viktigt att du trivs med att arbeta professionellt under stor frihet. Vi ser att du är flexibel då du kommer att jobba parallellt med flera processer samtidigt inom olika tjänsteområden. Du gillar administration och är van vid att ta snabba beslut. Tjänsten kräver att du är duktig på struktur och att prioritera.
Premier fortsätter växa i Göteborg vår nya Regionansvarige Rekryterare kommer få en central roll i vår fortsatta tillväxtfas. Det här är ett jobb för dig som gillar högt tempo och den frihet under ansvar som vi på Premier erbjuder dig!
Känner du igen dig i vår beskrivning skall du inte vänta med att skicka din ansökan till oss på www.premier.se

Krav

Eftergymnasial utbildning
Erfarenhet av rekrytering
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Kontakt

Ring Malin Andersson, 0707-858648

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vår affärsidé har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetarnas förväntningar. Vi har sedan länge tillbaka erbjudit våra kunder flexibla rekryteringslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Premier specialiserar sig på att hitta och rekrytera rätt person till rätt tjänst. För att lyckas behöver vi förstå ditt företags verksamhet, kultur och värderingar.
När du som kandidat söker en tjänst via oss kan du förvänta dig att processen hanteras professionellt med hög sekretess. Vi baserar naturligtvis vårt urval på den kompetens vår kund efterfrågar men vi ser det som lika viktigt att mjuka värden såsom värderingar med mera matchar med kundens värdegrund.