Regionsäljare

Sortimo · Försäljning · 11 dec

Om jobbet

Regionsansvarig säljare

Vi söker en målinriktad och driven regionsansvarig säljare som blir vårt ansikte utåt i regionen Göteborg och Västra Sverige.

Målgrupper du kommer bearbeta är vårt redan uppbyggda partnernätverk, bilåterförsäljare och slutkunder. Du kommer ha eget kundansvar vilket innefattar alltifrån supporterande kundvård, nykundsbearbetning och uppbyggnad av kundrelationer inom din region. Du rapporterar till den svenska försäljningschefen i Göteborg.

Vi söker dig som
  • Har erfarenhet av framgångsrik försäljning
  • Har erfarenheter av att bygga upp och utveckla kundrelationer.
  • Har ett stort driv och är resultatorienterad.
  • Har god kommunikativ förmåga.
  • Är affärsmässig och inger ett stort förtroende.
Vi fäster stor vikt vid drivkraft och motivation, att du klarar av att jobba självgående och inte är rädd för att fatta egna beslut. Du ska ha arbetat med försäljning tidigare helst inom bilindustrin med det är inte ett krav. Du kommunicerar även obehindrat på engelska vilket är vårt koncernspråk.

Vi erbjuder dig
Att få vara med på resan som Sortimo gör med marknadens största produktutbud, spännande arbetsuppgifter och en familjär organisation som kommer att göra allt för att du ska lyckas i din roll hos oss. Du kommer att få arbeta i en internationell koncern med stor frihet under ansvar där du utgår från vårt svenska huvudkontor i Göteborg.

Vi tillhandahåller, PC, telefon och företagsbil i form av en transportbil, där våra produkter finns installerade för visning.

Kontakt
För mer information om tjänsten kontakta:
Försäljningschef Johan Ernst 0708-54 00 75 eller jernst@sortimo.se

Urval kommer ske löpande, välkommen in med din ansökan snarast!

För mer information om företaget gå in på www.sortimo.se

Sortimo International med huvudkontor i Tyskland är med sina
1000 anställda och dotterbolag i 21 länder en av världens största leverantörer av inredningar och tillbehör för lätta lastbilar. Idag är Sortimo en eftertraktad partner inom bilindustrin när det gäller skräddarsydda koncept för service inredningar och den ökade efterfrågan har lett till att vi vuxit över hela världen. Sortimo AB med huvudkontor i Mölndal, startade sin verksamhet
2009 och är ett helägt dotterbolag inom Sortimo Skandinavien. Idag är vi 62 anställda i Skandinavien och 13 i Sverige, men nu utökar vi vår verksamhet ytterligare på den svenska marknaden.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

58 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!