Redovisningskonsulter till framtida tjänster sökes

StudentConsulting · Ekonomi · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du minst 2 års arbetslivserfarenhet inom redovisning? Känner du för att ta nästa steg i din karriär? Då har vi tjänsten för dig!
Vi på StudentConsulting söker löpande duktiga redovisningsekonomer/redovisningskonsulter som vill gå vidare i sin karriär och utvecklas i rollen som redovisningskonsult. Till våra kunder hör företag inom olika branscher med intressanta tjänster på t.ex en ekonomiavdelning eller en ledande redovisningsbyrå i både Västra Götaland och Halland.

I rollen som redovisningskonsult är dina främsta arbetsuppgifter att:
  • hantera och leda redovisningsuppdrag inkl. löpande redovisning, bokslut, årsredovisningar och deklarationer
  • ha kontinuerlig kundkontakt med uppföljning av kundens behov
  • sälja in ny uppdrag till kunderna
Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt hos vår kund. Tjänsten är på heltid, tillsvidare och arbetstiderna är förlagda till kontorstid. Planerad start är enligt överenskommelse.

Kunskaper för uppdraget

För att bli aktuell för tjänsten som redovisningskonsult ska du ha:
  • ekonomisk utbildning från universitet eller högskola
  • tidigare arbetslivserfarenhet inom redovisning
  • behärska svenska samt engelska i tal och skrift
Det är meriterande om du har erfarenhet från redovisning-/revisionsbyrå.

Personligheten spelar en stor roll och det är därför viktigt att du är driven och engagerad för att utvecklas. Vidare är du ansvarsfull och självgående. Du har lätt för att samarbeta med kunder och anställda och föredrar ett strukturerat samt noggrant arbetssätt.

Stämmer beskrivningen in på dig? Skicka ansökningen redan idag! Sista ansökningsdatum är den 9 oktober 2016. Ange gärna i din anökan i vilken ort du önskar arbeta och när du kan vara tillgänglig.

Vill du veta mer om dina personliga kompetenser? Genom att ansöka denna tjänst erbjuds du kostnadsfritt att via StudentConsulting.se göra tre olika tester. När du genomför dessa tester får du en skriftlig rapport på ditt resultat. Denna kan du med fördel använda vid andra jobbansökningar för lyfta fram dina unika kompetenser. Dessa tester kan du göra när som helst när du loggar in på vår hemsida och är helt frivilligt.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!